| Ediciˇ n˙m. | Any: 12 | NotÝcies: | Fotografies: | Comentaris d'usuaris:

 03/02/2023

SECCIONS » NotÝcies comercials » NotÝcies Comercials

Penjolls, veles i urnes de disseny per a cendres: una manera original i detallista per a recordar la teua mascota

Funema t'ajuda a simbolitzar l'amor per la teua mascota per a tindre-la amb tu sempre

á

._000690á

Qualsevol comiat a un ser estimat Ús dura i si parlem d'una mascota, no deixa de ser una situaciˇ molt difÝcil. Per a aquells amos del fidel animal, els qui passen pel seu duel i l'estranyen en gran manera, poder tindre-ho sempre present, els pot ajudar a simbolitzar aqueixos sentiments. Els permet mantindre sempre present aqueix animalˇ que els ha acompanyat amb un bell record.

Funemaát'ofereix tots els serveis de cendres (penjolls, retrats, diamants, petjades, entre altres) per a ser usats amb les restes de les mascotes per a aixÝ honrar a la mascota d'una forma especial. El catÓleg Ús molt variat, i el mÚs probable Ús que cada persona puga aconseguir aqueix detall ideal per a donar tribut al pelut amic, que tanta alegria va donar quan estava amb vida. DesprÚs de tot, els animals acaben sent una part important de les nostres vides, i resulta impossible reemplašar-los quan ja no estan. Un bon record de cendres pot ajudar al fet que el seu record perdure en el temps, permetent que puga estar al costat de les seues restes per tot el que quede de vida. No podem retornar-te a la teua mascota, per˛ si ajudar-te a tindre la seua energia en el teu cor per sempre PerquŔ ells s'ho mereixen tot.

á

El Sis Doble no corregeix els escrits que rep. La reproducció d'aquest text és literal; fidel a les paraules, redacció , ortografia i sentit de l'autor/s
  • 0Comentaris
    Imprimir Enviar a un amic