| Ediciˇ n˙m. | Any: 12 | NotÝcies: | Fotografies: | Comentaris d'usuaris:

 04/08/2023

SECCIONS » NotÝcies comercials

CEP Eliseo Pla de Castellˇ ha constru´t el nou Consum de la localitat alacantina del Verger

5.500 metres quadrats i 74 places d'aparcament

._000410
En CEP ELISEO PLA RAMÍREZ SL estem encantats de poder formar part dels projectes de Consum Cooperativa.
Aquest passat dijous 20 de juliol, Consum inaugurava un dels seus Nous Supermercats al Verger (Alacant). Està situat just darrere de la caserna de la Guàrdia Civil, al costat de la CV-723, compta amb una superfície de 5.500 metres quadrats, i disposa de 74 places d'aparcament, amb 3 places adaptades i 2 punts de recàrrega per a vehicles elèctrics.

Construccions Eliseo Pla
En Construccions Eliseo Pla hem anat conformant un equip humà que ens permet abordar cada projecte amb les màximes garanties d'eficiència i qualitat. Sempre al servei dels nostres clients i les seues necessitats, en CEPSL adaptem mitjans i recursos amb la finalitat de donar solucions en totes les fases de cada projecte.
En CEPSL treballem per a oferir una àmplia relació de serveis als nostres clients i garantir-los els més alts nivells de qualitat i competitivitat. Aquesta diversificació d'activitats, juntament amb una política d'aliances estratègiques amb empreses de primer ordre i interessos comuns, ens ha permés consolidar una evolució sostinguda i projecció de futur.

 
El Sis Doble no corregeix els escrits que rep. La reproducció d'aquest text és literal; fidel a les paraules, redacció , ortografia i sentit de l'autor/s
  • 0Comentaris
    Imprimir Enviar a un amic