| Edició núm. | Any: 11 | Notícies: | Fotografies: | Comentaris d'usuaris:

 04/03/2021

SECCIONS » Economia » Economia

Caixa Popular obté uns resultats de 13 milions l’any de la pandèmia

S'ha continuat amb una política activa a l'hora d'oferir finançament a les empreses, cooperatives, comerços, autònoms i famílies valencianes

L’any marcat per la crisi de la Covid-19, Caixa Popular ha obtingut uns beneficis de 13 milions d’euros, un 7% menys que en l’exercici anterior, després d’haver fet unes dotacions de 10,36 milions d’euros. Uns resultats que després d’impostos ascendeixen a 10 milions d’euros. L’entitat financera valenciana ha acabat el 2020 amb uns depòsits de 1.941 milions d’euros, cosa que representa un increment del 24%. Caixa Popular ha continuat amb una política activa a l’hora d’oferir finançament a les empreses, cooperatives, comerços, autònoms i famílies valencianes. Les inversions creditícies s’han situat en 1.307 milions d’euros, fet que implica un creixement del 15% respecte del 2019. Les dotacions al fons d’insolvència, de 6,9 milions d’euros, situen la cobertura total de la morositat en un 76,3%, amb un descens de la ràtio de mora fins al 4,01%.
Al tancament de l’exercici, el marge d’interessos ha arribat a 38 milions d’euros, amb un increment del 4%; i el marge brut, a 56 milions d’euros, amb un augment de l’1%. La ràtio d’eficiència s’ha situat en 59,52%.
Durant el 2020, i a diferència de la resta de les entitats del sector, Caixa Popular ha mantingut el seu pla d’expansió i va obrir dues oficines noves, l’una al carrer d’Amadeu de Savoia de València i l’altra a l’Eliana.
El 2021 hi ha previstes dues obertures més en el primer trimestre de l’any, l’una al centre de València, al carrer de Ciril Amorós, i l’altra a la província d’Alacant, a la ciutat de Dénia. Amb això, la xarxa de Caixa Popular se situarà en 77 oficines repartides per les principals poblacions valencianes, que ofereixen l’horari presencial més ampli del mercat, ja que obrin al públic en horari de matí i totes les vesprades amb cita prèvia.
Cada vegada també són més les persones que confien en la banca cooperativa, valenciana, amb valors, social i diferent de Caixa Popular, que ja supera els 215.600 clients, dels quals el 77,52% són usuaris de Ruralvía, la banca digital de l’entitat que combina la tecnologia més moderna i tota la capacitat de desenvolupament que ofereix pertànyer al Grup Caixa Rural.
El creixement també es trasllada a l’equip humà:, Caixa Popular ha creat enguany 17 llocs de treball nous, l’entitat compta amb una plantilla de 385 persones, en què el 88% són socis de treball i, per tant, propietaris de la cooperativa.
Caixa Popular


OFICINES RECOMANADES DE CAIXA POPULAR A LA RIBERA


                
._000006
 
                
 
 
El Sis Doble no corregeix els escrits que rep. La reproducció d'aquest text és literal; fidel a les paraules, redacció , ortografia i sentit de l'autor/s
  • 0Comentaris
    Imprimir Enviar a un amic

Notícies similars