| Ediciˇ n˙m. | Any: 12 | NotÝcies: | Fotografies: | Comentaris d'usuaris:

 26/07/2022

SECCIONS » NotÝcies comercials » NotÝcies Comercials

Caixa Popular i AERTE s'uneixen per a afavorir l'atenciˇ a persones dependents

L'acord facilitarÓ a les empreses associades l'accÚs a productes financers en condicions especials


._000006
L'Associació Empresarial de Residències i Serveis a Persones Dependents de la Comunitat Valenciana, AERTE, i Caixa Popular han signat acord de col·laboració amb l'objectiu de beneficiar als associats i millorar l'atenció oferida a les persones ateses.
El president de AERTE, José María Toro, i el responsable del sector soci-sanitari de Caixa Popular, Rafa Muñoz, han sigut els encarregats de signar el conveni en els serveis centrals de l'entitat financera valenciana.
L'acord facilitarà a les empreses associades l'accés a productes financers en condicions especials, com els Fons Next Generation EU, el servei de consultoria d'assegurances gratuït, el servei Innóvate 4.0 d'assessorament i gestió d'ajudes públiques o un programa de sensibilització i formació en matèria d'innovació i sostenibilitat de La Pinada Lab.
AERTE té com a objectius el foment de la qualitat i la professionalitat del sector soci sanitari a la Comunitat Valenciana, l'actuació com a interlocutor qualificat amb la resta d'agents, la defensa dels interessos comuns i la prestació de serveis de valor afegit als seus associats.
Per part seua, Caixa Popular és una entitat que té com a objectiu dins de les seues activitats el foment d'aspectes socials que ajuden la societat valenciana a millorar i generar sinergies que ajuden al progrés social.
Caixa Popular
 
 
El Sis Doble no corregeix els escrits que rep. La reproducció d'aquest text és literal; fidel a les paraules, redacció , ortografia i sentit de l'autor/s
  • 0Comentaris
    Imprimir Enviar a un amic