| Edició núm. | Any: 12 | Notícies: | Fotografies: | Comentaris d'usuaris:

 29/07/2022

SECCIONS » Notícies comercials » Notícies Comercials

Caixa Popular firma un acord amb l’Associació de Centres d’Ensenyament d’Idiomes de la Comunitat Valenciana

Per impulsar els centres i acadèmies


._000006
L’Associació de Centres d’Ensenyament d’Idiomes de la Comunitat Valenciana, ACEICOVA, ha signat la renovació conveni de col·laboració amb Caixa Popular que ofereix condicions avantatjoses en productes i serveis financers a tots els centres d’ensenyament i col·lectius vinculats a l’associació.
Gràcies a este conveni de col·laboració, Caixa Popular oferix línies de finançament com els fons europeus Next Generation i posa a disposició dels centres el servei Innovate 4.0 d'assessorament i gestió d'ajudes públiques o un programa de sensibilització i formació en matèria d'innovació i sostenibilitat amb La Pinada Lab. L’acord es va signar en els Serveis Centrals de Caixa Popular per part de Francisco Machado, responsable d’Universitats i Centres d’Ensenyament en l’entitat financera, i Daniel Boulton, president d’ACEICOVA.
L’associació té com a finalitat representar i defensar la qualitat i la professionalitat de l’ensenyament privat d’idiomes. Fomenta l’esperit de col·laboració entre els seus membres i el desenvolupament professional de tot l’equip humà dels centres i les acadèmies d’idiomes.
Per part seua, Caixa Popular té com a objectiu dins de les seues activitats el foment de l’educació i la formació que ajuden al progrés de la societat valenciana i a generar sinergies per a la millora econòmica i social.
Caixa Popular
 
El Sis Doble no corregeix els escrits que rep. La reproducció d'aquest text és literal; fidel a les paraules, redacció , ortografia i sentit de l'autor/s
  • 0Comentaris
    Imprimir Enviar a un amic