| Edició núm. | Any: 12 | Notícies: | Fotografies: | Comentaris d'usuaris:

 01/03/2022

SECCIONS » Notícies comercials » Notícies Comercials

Caixa Popular dona a Càritas València la recaptació per l’ús de les seues targetes

Els clients de Caixa Popular contribueixen a una tasca social ajudant els qui més ho necessiten per l’ús de les seues targetes, sense cap cost per a ells


._000006
La principal entitat financera valenciana ha mantingut un any més la innovadora iniciativa de les targetes solidàries. Per cada compra que els clients han fet durant l’últim any amb les targetes de l’entitat, Caixa Popular recapta un percentatge per contribuir en una acció social i solidària.
L’entitat beneficiària de la recaptació de 2021 és Càritas Valencia, l’organisme promou el desenvolupament integral de les persones i els pobles, especialment dels més necessitats. La seua acció se centra en l’acollida i l’acompanyament de les persones vulnerables, fomentant el seu empoderament.
El projecte al qual es destinarà l’import de la recaptació se centra en el Programa de Família, Infància i Dona. Aquest programa dona suport i orienta les accions parroquials que treballen amb la família i la infància en risc d’exclusió social i acompanya un total de 55 projectes, 18 de dona, 32 d’infància i adolescència i 5 de família.
D’aquesta manera, els clients de Caixa Popular contribueixen a una tasca social ajudant els qui més ho necessiten per l’ús de les seues targetes, sense cap cost per a ells.
Aquesta iniciativa promoguda per l’entitat cooperativa “és una manera perquè els nostres clients mostren la seua solidaritat a través d’una acció tan quotidiana com l’ús de les targetes” declara Paco Alòs, director de Responsabilitat Social i Relacions Institucionals de Caixa Popular.
“En Càritas València ens preocupa i ens ocupa la situació de la infància, especialment dels menors que viuen en famílies que acompanyem. Poder aconseguir trencar la transmissió intergeneracional de la pobresa és un dels nostres objectius principals que podrem aconseguir amb l’ajuda d’entitats com Caixa Popular”, afirma Ignacio Grande, director de Càritas València.
De nou Caixa Popular marca la diferència i evidencia la solidaritat com un dels seus valors a través d’accions com la de les targetes solidàries. La cooperativa valenciana inverteix en la societat els seus recursos i deixa una empremta social important al territori valencià.
La voluntat de l’entitat és que cada any els beneficis es destinen a un projecte que es desenvolupe en territori valencià i que contribuïsca a la solidaritat.
Caixa Popular
 
El Sis Doble no corregeix els escrits que rep. La reproducció d'aquest text és literal; fidel a les paraules, redacció , ortografia i sentit de l'autor/s
  • 0Comentaris
    Imprimir Enviar a un amic