| Edició núm. | Any: 12 | Notícies: | Fotografies: | Comentaris d'usuaris:

 27/04/2022

SECCIONS » Notícies comercials » Notícies Comercials

Caixa Popular destina 10.000 euros a projectes que treballen per la igualtat de les persones amb discapacitat

L’entitat referma el seu posicionament per la inclusió de les persones amb discapacitat


._000006
Caixa Popular ha posat en marxa per primera vegada la Convocatòria d’Ajudes ‘Sense Barreres’. Una convocatòria amb un fons de 10.000€ per a la realització de projectes que treballen la igualtat de les persones amb discapacitat.
El pròxim dijous 28 d’abril a les 19 h se celebrarà a Bombas Gens Centre d’Art (av. de Burjassot, 54) l’acte de lliurament dels premis als 4 finalistes. Estarà conduït pel mag valencià Rubén Aparici i a més tindrà lloc l’emocionant i inspiradora xarrada ‘Perquè he tingut un dany cerebral adquirit’ a càrrec de Diana de Arias. Pots inscriure’t a l’esdeveniment en l’enllaç següent: caixapopular.es/va/acte-ajudes-sense-barreres
Durant l’acte, les associacions explicaran el seu treball i el projecte a què es destinarà l’ajuda, a més de contar com han millorat la vida de les persones gràcies al suport de les seues organitzacions.
Entre els més de 60 projectes que s’han presentat, els treballadors i treballadores de Caixa Popular i els membres del Club Populines, el club de fidelització de l’entitat, han decidit el resultat final a través de la seua votació en línia.
El projecte amb el nombre més elevat de vots i que ha resultat guanyador és Camino hacia la vida independiente d’Asociación Proyecto EMPAR. Aquesta iniciativa, premiada amb 5.000€, se centra a fomentar un model de vida inclusiva i la participació significativa en la comunitat de persones amb discapacitat intel·lectual perquè tinguen accés a un estil de vida completament normalitzat
El segon projecte finalista, que obtindrà 3.000 €, és Club de Ocio Autismo Personas con TEA d’APNAV, que busca proporcionar un oci satisfactori i de qualitat per a les persones amb TEA, millorant així la seua qualitat de vida i la del seu entorn familiar.
Per últim, el tercer i quart finalistes rebran 1.000 € cadascun i son el projecte Aquelarre d’Asociación COTLAS, que pretén millorar la situació psicosocial i fomentar la inclusió i la participació de les dones amb alguna discapacitat intel·lectual i el projecte ‘Sentirnos’ d’Asociación Alfil que té com a objectiu previndre i detectar l’abús sexual en persones amb diversitat funcional intel·lectual.

Caixa Popular promou la inclusió de les persones amb discapacitat
Caixa Popular segueix un model de banca social, solidària i de proximitat i té com a missió ser l’entitat financera valenciana amb més implicació i impacte social. La iniciativa de la convocatòria d’ajudes forma part del projecte Sense Barreres, que integra diferents accions per a promoure la igualtat entre les persones.
Des de la cooperativa treballen per contribuir a aquesta generació de valor social duent a terme accions de sensibilització per la igualtat, buscant aliances amb associacions que treballen amb persones amb discapacitat intel·lectual o física o dissenyant productes i serveis adaptats a les necessitats concretes d’aquestes associacions i de les famílies que hi ha darrere, entre altres iniciatives.
Caixa Popular
 

 
El Sis Doble no corregeix els escrits que rep. La reproducció d'aquest text és literal; fidel a les paraules, redacció , ortografia i sentit de l'autor/s
  • 0Comentaris
    Imprimir Enviar a un amic