| Edició núm. | Any: 12 | Notícies: | Fotografies: | Comentaris d'usuaris:

 21/06/2022

SECCIONS » Notícies comercials » Notícies Comercials

Caixa Popular destina 10.000 euros a projectes que treballen per la igualtat de gènere

L’acte d’entrega serà hui dimarts al Jardí Botànic, a les 19:00 hores


._000006
Caixa Popular ha llançat la 2a Convocatòria d’Ajudes a la Igualtat. Una convocatòria per a la realització de projectes d’igualtat de gènere que es finançarà amb un fons de 10.000€.
El fons de l’ajuda s’ha constituït gràcies a la recaptació de la Targeta Dona de Caixa Popular, la primera targeta bancària que promou la igualtat de gènere i que destina un 0,7 per cent dels beneficis obtinguts per utilitzar-la a projectes socials que fomenten la igualtat entre les persones.
El pròxim dimarts 21 de juny a les 19 h se celebrarà a l’Umbracle del Jardí Botànic de la Universitat de València l’acte d’entrega dels premis als 3 projectes premiats. Estarà conduït per la periodista valenciana Emma Tomàs i amenitzat per l’acústic del grup El Diluvi. Pots inscriure-t’hi en l’enllaç següent: https://bit.ly/Acte-Igualtat
Durant l’esdeveniment, els finalistes explicaran els seus projectes i la destinació de l’ajuda. Entre els més de 50 projectes que s’han presentat, els treballadors i treballadores de Caixa Popular i els usuaris de la Targeta Dona han decidit el resultat final a través de la seua votació en línia.
El projecte amb el nombre més elevat de vots i que ha resultat guanyador és 'Educant en igualtat' de Menuts de Valencia. Aquesta iniciativa, premiada amb 6.000€, se centra en un projecte de coeducació i prevenció de la violència de gènere per al centre d'acolliment 'Casa de las andorinas' per als menors que es troben en situació de guarda o tutela per part de l'administració.
El segon projecte finalista, que obtindrà 3.000€, és 'Dona i salut mental' de Asociación Menstopia, que impulsa tallers vivencials de sensibilització i d'autodefensa enfocats a dones diagnosticades en Salut Mental en els quals es treballen la prevenció, la intervenció i el desenvolupament d'una autonomia efectiva i real.
Per últim, el tercer finalista rebrà 1.000€ i és el projecte 'Adicció i violència contra la dona' de Asociación AVANT Acción Social, que genera una intervenció especialitzada i de qualitat per a dones amb trastorn addictiu que han experimentat violències masclistes, proporcionant un espai propi i segur per a la recuperació integral en l’àmbit psicològic, social i laboral.
Caixa Popular
El Sis Doble no corregeix els escrits que rep. La reproducció d'aquest text és literal; fidel a les paraules, redacció , ortografia i sentit de l'autor/s
  • 0Comentaris
    Imprimir Enviar a un amic