| Edició núm. | Any: 12 | Notícies: | Fotografies: | Comentaris d'usuaris:

 24/02/2023

SECCIONS » Notícies comercials » Notícies Comercials

Brian Sanchis, de Salons Carlos Valiente, únic espanyol en la final mundial de perruqueria

Els premis IHA són un dels guardons més importants que premien el treball i la creativitat

._000502  

Brian Sanchis, perruquer de Salons Carlos Valiente, s'ha convertit en l'únic espanyol finalista dels prestigiosos premis IHA (International Hairdressing Awards) en la categoria de Millor Col·lecció Comercial Masculina Internacional.

Els premis IHA són un dels guardons més importants de la indústria de la perruqueria i premien el treball i la creativitat dels perruquers de tot el món. La categoria en la qual Brian Sanchis ha sigut finalista, entre les tres millors col·leccions del món, destaca per ser una de les més competitives i per premiar a la millor col·lecció de tall i pentinat masculí destinat al client comercial.

Aquest reconeixement a l'habilitat i talent de Sanchis, amb tan sols 24 anys, arriba després d'una trajectòria en la qual ha aconseguit el premi Fígaro 2021 al millor jove revelació d'Espanya. En 2022 ha sigut nomenat Runner Up en els International Visionary Awards durant el Alternative Hair Xou de Londres, demostrant la seua passió per la perruqueria i el seu compromís amb la innovació i la creativitat en el seu treball.

Més de 500 col·leccions de 38 països diferents es van presentar per als premis IHA d'enguany, i Brian Sanchis ha sigut seleccionat entre els 18 finalistes, sent l'únic espanyol, i el més jove, en la llista. Els finalistes provenen de 8 països diferents, la qual cosa demostra la diversitat i la competència en la perruqueria a nivell mundial. 

Cal destacar que només dues signatures espanyoles han aconseguit el guardó en la història dels premis IHA (International Hairdressing Awards), i el destacat premi a la llegenda de la perruqueria nacional, l'espanyol Lluis Llongueras, la qual cosa dona major valor a la nominació de Brian Sanchis.

Aquesta nominació també situa una vegada més a Alzira com a bressol de la perruqueria espanyola i internacional, ja que l'equip de Salons Carlos Valiente ha aconseguit demostrar el seu talent i creativitat en els premis més prestigiosos del món. Destacant, entre altres, els seus 8 premis Fígaro.

A més, Carlos Valiente, també va estar prenominat, per tercera vegada, en la llista dels millors 50 perruquers internacionals de l'any, sent un gran orgull per a ell i tot el seu equip.

Entre els nominats als premis IHA també es troben altres coneguts perruquers internacionals, com Angelo Seminara, Cos Sakkas de Toni&Guy i Mark Leeson, entre altres.

És la primera vegada que un membre de Salons CV arriba a la final dels IHA, la qual cosa és un gran assoliment per a l'equip liderat per Carlos Valiente. “Des de Salons Carlos Valiente i en representació de tot l'equip, ens sentim molt orgullosos d'aquest reconeixement i desitgem la millor de les sorts a Brian Sanchis en la final dels premis IHA” compte el perruquer alzireny, Carlos Valiente.

Els premis se celebraran el 8 de maig de 2023 a Palma, i allí es donaran a conéixer els guanyadors en les diferents categories.
Salons Carlos Valiente

 
 
El Sis Doble no corregeix els escrits que rep. La reproducció d'aquest text és literal; fidel a les paraules, redacció , ortografia i sentit de l'autor/s
  • 0Comentaris
    Imprimir Enviar a un amic