| Edició núm. | Any: 12 | Notícies: | Fotografies: | Comentaris d'usuaris:

 13/06/2023

SECCIONS » Notícies comercials » Notícies Comercials

Bótox, digues adeu a les arrugues amb efectes immediats i sense cirurgia

Si estàs pensant en eliminar les teues arrugues de cara, la Clínica Salvador Oria et proposa la toxina botulínica. Vols saber per què?

._000606
El bótox o toxina botulínica és una substància imprescindible per a la medicina estètica que porta més de 30 anys en el mercat i que s'usa en nombrosos tractaments amb resultats excepcionals. El seu ús es basa principalment per a millorar les línies d'expressió facials i eliminar les arrugues de tot el rostre. Encara que també s'utilitza per a tractar i eliminar les migranyes i millorar la qualitat de vida de malalties com la hiperdrosis.
Els avantatges d'aquesta substància són tan reeixides que difícilment es pot trobar alguna contraindicació i a penes finalitzada la intervenció, el pacient pot tornar a la seua vida normal.
Els pacients que decidisquen passar per la Clínica Salvador Oria para realitzar-se el tractament podran observar molts beneficis. Entre els més destacats trobem que:
- Els resultats des de la primera sessió i amb efectes de llarga duració.
- És indolor.
- No cal passar per quiròfan, ja que és mètode sense cirurgia.
- El màxim que poden notar després de fer-li-ho és un xicotet inflor que desapareix al cap d'unes hores.
- És un procés ràpid. Sol realitzar-se en menys de 20 minutos.
- El seu preu és més econòmic del que imagines.

Zones del rostre on es pot aplicar el bótox
Front: s'eliminen les possibles arrugues formades pel pas del temps i l'expressió.
Entrecella: fa desaparéixer les línies entre les celles que s'originen creant “la mirada de rondinaire”
Contorn d'ulls: s'eliminen les potes de gall que es creen pel parpelleig i quan forcem la vista embrutant l'expressió en la mirada
Comissura dels llavis: amb els anys es perd l'elasticitat. La toxina botulínica fa que mantinguem una expressió jovial i elimina les arrugues que enlletgeixen el somriure.
Infórmat d'esta i d'altres intervencions estètiques i de salut en www.clinicadentaldoctororia.com, cridant al 962.410.951 / 628 724 903 o visitant la Clínica Oria en Avgd. dels Sants Patrons, 24 1-1.
Clínica Salvador Oria
 
El Sis Doble no corregeix els escrits que rep. La reproducció d'aquest text és literal; fidel a les paraules, redacció , ortografia i sentit de l'autor/s
  • 0Comentaris
    Imprimir Enviar a un amic