| Ediciˇ n˙m. | Any: 12 | NotÝcies: | Fotografies: | Comentaris d'usuaris:

 20/01/2024

SECCIONS » NotÝcies comercials » NotÝcies Comercials » Productes, ressenyes...

A+Idiomes ofereix la possibilitat de realitzar els exÓmens de Cambridge a Alzira

"Des de 2011 som centre oficial de preparaciˇ per als exÓmens de Cambridge"

._000634
En A+Idiomes tindràs la possibilitat de realitzar els exàmens de Cambridge a partir del mes de maig, tant per als alumnes de l'acadèmia com per a qualsevol que estiga interessat a realitzar l'examen per a poder obtindre el títol oficial, tant oral com escrit.
Des de 2011 som centre oficial de preparació per als exàmens de Cambridge, cosa que ens converteix en un centre de referència a l'hora de confiar a obtindre el certificat, donada la nostra experiència i saber fer, després de preparar a centenars d'alumnes durant tots aquests anys.
La possibilitat de realitzar els exàmens a Alzira suposa un avantatge, ja que ens evita un *madrugón excessiu per a arribar a València amb temps, a més d'oferir-nos comptar amb els recursos més a mà.
Són els únics exàmens, tant acadèmica com laboralment, reconeguts a tot el món, per això la importància de preparar-se a consciència i ací és on nosaltres des de A+Idiomes assessorem i preparem al nostre alumnes amb la finalitat d'obtindre el millor resultat. 
 

  

 

El Sis Doble no corregeix els escrits que rep. La reproducció d'aquest text és literal; fidel a les paraules, redacció , ortografia i sentit de l'autor/s
  • 0Comentaris
    Imprimir Enviar a un amic