| Edició núm. | Any: 12 | Notícies: | Fotografies: | Comentaris d'usuaris:

 14/07/2023

SECCIONS » Notícies comercials » Notícies Comercials » Productes, ressenyes...

Affidea Clínica Tecma aborda les lesions musculoesquelètiques en la seua primera jornada mèdic científica a Alzira

Set professionals, de l'àmbit de la traumatologia, radiologia, fisioteràpia i podologia, van realitzar una ponència moderada pel Dr. Jorge Candel

._000086
Affidea Clínica Tecma va celebrar la seua primera jornada Mèdic Científica a la sala Rex Natura a Alzira, dirigida a metges de l'esport, traumatòlegs, fisios, readaptadors, radiòlegs i podòlegs, per a abordar la visió multidisciplinària sobre les lesions musculoesquelètiques. Una gran quantitat d'assistents van presenciar la ponència de set especialistes, que van abordar la temàtica des de la perspectiva del diagnòstic clínic i també des del tractament mèdic.

El Dr. Jorge Candel, especialista en medicina esportiva, va moderar la jornada i es va encarregar de donar pas al Dr. Erick Echeverría, director mèdic d'Affidea Clínica Tecma i també especialista en medicina de l'esport, qui va oferir una visió de diagnòstic clínic i va introduir als ponents. Seguint amb el diagnòstic radiològic es van presentar el Dr. Juan Luis Camacho i Dr. Juan Pablo Ruiz. El tractament fisioterapèutic va estar a càrrec de Bernat Ferrer i per a concloure, el tractament de podologia el van abordar els especialistes Arturo Martínez i Pau Bataller.

La jornada buscava crear un punt de trobada de coneixement entre els experts assistents, els quals mantenen una estreta relació i col·laboració amb la clínica. Per això, aquest esdeveniment s'impulsa amb l'objectiu d'agrair i reunir aqueixos especialistes i prescriptors de la zona d'Alzira i altres poblacions de voltant, perquè senten que poden continuar depositant la seua confiança en la clínica. Tot això amb la finalitat de transmetre que l'equip mèdic i humà són pròxims i estan disposats a ajudar-los en el procés íntegre d'assistència mèdica.

D'altra banda, part de l'equip directiu de Affidea també va participar en l'esdeveniment, com Theo Kravvas, CEO de la companyia, Eduardo Blázquez, Group HR Director o Albert Daza, Sales & Business Development a Catalunya, a més del director del centre Affidea Clínica Tecma, Sergio Ruiz de Llanza. Finalment, per a clausurar l'acte els assistents van passar a gaudir d'un servei d'àpats en la mateixa sala Rex Natura.

Theo Kravvas va declarar que “en Affidea creiem en la col·laboració entre les especialitats mèdiques. Va ser un gran honor donar la benvinguda a tots els professionals mèdics que van participar ahir en la nostra primera jornada de Affidea Spain a Alzira sobre medicina esportiva. M'agradaria agrair a tots els oradors per les seues interessants presentacions, i a tots els participants per honrar-nos amb la seua presència”. Mentre que el Dr. Erick Echeverría, director mèdic d'Affidea Clínica Tecma, va comentar que aquest primer esdeveniment mèdic “ens dona l'oportunitat de ressaltar la importància de tractar les lesions musculoesquelètiques des d'una perspectiva interdisciplinària. Per això, en fomentar l'intercanvi d'idees entre tots els especialistes, es pot avançar en la detecció precoç, el tractament efectiu i la rehabilitació integral d'aquestes patologies, millorant així la qualitat de vida dels pacients.”
Affidea Clínica Tecma
 
El Sis Doble no corregeix els escrits que rep. La reproducció d'aquest text és literal; fidel a les paraules, redacció , ortografia i sentit de l'autor/s
  • 0Comentaris
    Imprimir Enviar a un amic