| Edició núm. | Any: 12 | Notícies: | Fotografies: | Comentaris d'usuaris:

 03/04/2023

SECCIONS » Notícies comercials » Notícies Comercials » Salut i Sanitat

90 de les 150 places de la Residència i Centre de Dia La Ribera són de finançament públic

Famílies, majors i ancians de la comarca podran beneficiar-se d'aquestes places concertades que ofereix el centre residencial per a tercera edat de referència situat a Alzira

 

La Residència i Centre de Dia La Ribera va ser inaugurada el passat 1 de juny de 2022. Com ja informem en el seu moment, és un espai de més de 10.000 metres quadrats que s'ha enfocat per a ser un referent en l'àmbit soci sanitari de la comarca de la Ribera. Compta amb 100 habitacions que donen resposta a 150 usuaris més 30 places en el centre de dia.

Existeixen 7 ambients autònoms, funcionals i interconnectats adaptats a grups reduïts per a garantir una atenció personalitzada i centrada en la persona. Compten amb un ampli equip de professionals de reconegut prestigi i experiència en l'àmbit dels serveis soci sanitaris. El centre alberga espais comuns a l'aire lliure, grans terrasses i jardins per a dur a terme activitats programades i tallers ocupacionals.

Dins dels recursos del centre, disposen de sales de rehabilitació i fisioteràpia, consultes mèdiques, sales d'infermeria, zona de llits hospitalaris per a pacients de llarga i mitjana estada, sala de podologia i perruqueria per a aconseguir una àmplia cobertura assistencial de qualitat per a tots els seus usuaris.

Dona treball a més de 70 persones bolcades a prestar cures professionals i sempre des del respecte, vocació i confiança perquè els residents troben un espai en el qual puguen crear la seua pròpia llar.

 

 

90 PLACES PÚBLIQUES

En l'actualitat, “90 de les 150 places de la Residència i Centre de Dia La Ribera són de finançament públic, després de guanyar un concurs públic de la Conselleria de Benestar Social”, ha declarat al nostre diari el director del centre David Salvador.

Famílies, majors i ancians de la comarca podran beneficiar-se d'aquestes places concertades que ofereix el centre residencial per a tercera edat de referència situat a Alzira

Per a accedir a aquestes 90 places públiques pot ser mitjançant la sol·licitud de la Llei de la Dependència a la Conselleria de Benestar Social i a través del recurs privat posant-se en contacte amb la mateixa residència.

E6D

Residència i Centre de Dia La Ribera

Avinguda del Dret d'Associació, 1 - 46600 Alzira (Valencia)

Junto al Hospital de la Ribera y Affidea Clínica Tecma

Teléfono: 960.663.375

E-mail: [email protected]

Página web    Facebook    Instagram    YouTube

 

 

El Sis Doble no corregeix els escrits que rep. La reproducció d'aquest text és literal; fidel a les paraules, redacció , ortografia i sentit de l'autor/s
  • 0Comentaris
    Imprimir Enviar a un amic