Disfruta de El Perelló y de su V Feria Gastronómica del Tomate
Entrevista a Juan Botella, concejal de Promoción Económica de El Perelló
- Hi ha 0 comentaris
- Miércoles, 1 de junio de 2016
Entrevista a Juan Botella, concejal de Promoción Económica de El Perelló
Un año más, con la temporada del tomate de El Perelló, llega la Feria Gastronómica del Tomate de El Perelló, que celebrará los días 3, 4 y 5 de junio su quinta edición
Arturo i Francisco de Casa Nostra Peque; Ramón de Casa Ramón i Angeles de Restaurant Florazar ens parlen d'este nou plat que ja oferixen als seus restaurants
Tags: Arròs , Entrevistes
El jurado estaba compuesto por varias Estrellas Michelin como Quique Dacosta, Susi Díaz, José María García o Miguel Barrera y el gran pastelero Paco Torreblanca
Tags: Esdeveniments gastronòmics , Gastronomia , Postres
Entrevista a Rocio, directora de l’Hotel Santa Marta; a Juan Carlos del Restaurant Veracruz i a Javi del Restaurant Ricardo
Tags: Arròs , Entrevistes , Esdeveniments gastronòmics
Entrevista a Juan Femenía, president de l’Associació Local d’Hostalers de Cullera
Tags: Arròs , Entrevistes , Esdeveniments gastronòmics
El Perelló destaca entre sus atractivos turísticos la Feria y Jornadas Gastronómicas del Tomate que este año alcanzan su quinta edición
Tags: Gastronomia
Entrevista a Jordi Mayor y Salvador Gascón. "El éxito de este proyecto se materializará cuando un visitante venga a nuestra ciudad, se siente en un restaurante y pida una Paella de Cullera"
Tags: Arròs , Gastronomia
Los restaurantes Casa Granero de Serra, Pilar de Artana y el Racó de Meliana han sido los premiados
Tags: Arròs , Esdeveniments gastronòmics
La conselleria presenta a las empresas acuícolas las conclusiones del estudio sobre la caracterización de la costa valenciana para su uso en una acuicultura sostenible
Tags: Peixos i mariscos
El jurado del Certamen Nacional se completa con el chef Estrella Michelín Miguel Barrera y el gastrónomo de El País Alfredo Argilés
Tags: Arròs
Es fan públics els 18 restaurants que competiran el concurs del dimarts
Tags: Arròs , Gastronomia
Después de una larga y constante campaña de promoción de más de un año llevada a cabo por arroz La Fallera y el humorista Eugeni Alemany
Tags: Arròs
El Concurso Internacional de Paella Valenciana de Sueca vuelve por tercer año consecutivo al país nipón
Tags: Arròs , Gastronomia
La directora general de Turismo Raquel Huete resalta la participación en este certamen de 35 estudiantes de los CdTs de la Comunitat Valenciana
Tags: Gastronomia , General
La I Ruta de la Tapa d’Algemesí premia al restaurant El Bon Gust amb la millor tapa
Tags: Gastronomia , Tapes
Bisbal Paelles Monumentals va fer una paella per a 600 persones
Tags: Arròs , Gastronomia , Homenatges i celebracions
Les receptes es presentaran durant la Fira Modernista i les millors formaran part d’un llibre de cuina
Tags: Fruites i verdures , Gastronomia
Un total de 40 paelles es cuinaren a llenya i a l’estil carletí a l’albereda del riu Magre per tal de commemorar la festivitat de l’1 de Maig
Tags: Arròs , Esdeveniments gastronòmics , Gastronomia
Manuel Alonso Fominaya i Javier Andrés se sumen a l'elenc de personalitats de la gastronomia que conformen el jurat
Tags: Arròs , Gastronomia
El objetivo de la campaña es que el consumidor descubra nuevas formas de cocinar esta hortaliza, así como los beneficios saludables que conlleva su consumo
Tags: Fruites i verdures , Gastronomia
Aquest dijous 28 d'abril finalitzen aquestes jornades gastronòmiques que han dut a terme 33 bars durant el mes d'abril
Tags: Esdeveniments gastronòmics , Tapes
"Los agricultores estamos siendo las principales víctimas de la mala gestión de esta crisis por parte de la UE"
Tags: Fruites i verdures , Gastronomia
Se han superados las cifras de años anteriores y los 1.000 euros de esta subasta irán destinados una vez más a Cáritas de El Perelló
"Es tracta d’una victòria col•lectiva dels ajuntaments i productors de caqui i que demostra que la unió de tots ha fet possible que la nostra veu s’escolte a Europa”
Tags: Fruites i verdures