Unanimitat per a convertir Alzira en una ciutat sostenible

Viernes, 8 de enero de 2016 | e6d.es
• L’Estratègia DUSI d'Alzira permetrà dissenyar i planificar un projecte de ciutat per al període 2016-2022 i optar a finançament europeu procedent dels fons FEDER

Satisfacció per part de totes les forces politiques de la ciutat al aprovar de forma unànime el Pla Estratègic “Alzira Avança. Moviment per una ciutat sostenible”, que permetrà dissenyar i planificar l’Alzira del futur per al període 2016-22.
A més,  ha permés realitzar un anàlisi integral del model de ciutat i identificar  les debilitats i amenaces d'Alzira, així com establir uns objectius estratègics que permeten combatre-les i aprofitar les fortaleses i oportunitats.
Com ja ens contaren al nostre diari en una extensa
entrevista el passat 24 de desembre, Ivan Martínez i Pep Carreres, regidors de Promoció Econòmica i MediAmbient, ara s’obri un termini de sis mesos per a conèixer si este projecte contarà amb el suport de la Unió Europea i per tant optar als fons FEDER, que finançarien el 50% del total de la inversió que supera els 4 milions d’euros.
En declaracions del regidor d'Ocupació i Promoció Econòmica Ivan Martínez: "aquest Pla s'ha configurat mitjançant l'aprovació dels Consells de Participació Ciutadana, a la mateixa web www.alzira-avanza.com, una campanya informativa i una enquesta a la població,  la ciutadania la veritable protagonista en l'elaboració d'aquest Pla Estratègic que té com a objectiu convertir Alzira en una ciutat més social, tecnològica, econòmica i mediambientalment sostenible".
El regidor de Medi Ambient Pep Carreres ha volgut recalcar també: "hi ha la necessitat d'un pla que permeta a Alzira canviar hàbits de mobilitat, afavorint una ciutat més còmoda per al vianant i per al ciclista, a través de la millora en el transport públic, l'ampliació de zones per als vianants, voreres més àmplies, carrils bici i la creació d’un anell verd perimetral (a través de les grans vies), dotat d’un arbrat específic".
E6D
 


Todas las noticias de Alzira en www.elseisdoble.com