| Ediciˇ n˙m. | Any: 12 | NotÝcies: | Fotografies: | Comentaris d'usuaris:

 13/09/2023

POBLACIONS » Sueca » Humanisme » Social

Una xiqueta de Sueca junt a tres amigues aconsegueixen recaptar 732 euros per a a l'Órea de Pediatria de lĺHospital de la Ribera

Venent productes de bijuteria han aconseguit els euros


._000351
La xiqueta suecana, Mara Viel Alemany, i les seues tres amigues, Valeria, Elena i Ana, han aconseguit complir un somni este estiu. La seua humil intenció de vendre productes de bijuteria per a recollir alguns diners i poder donar-los a l'hospital de la Ribera, amb la finalitat d'ajudar als xiquets ingressats, ha superat totes les expectatives en aconseguir recaptar la xifra de 732 euros, molt superior als 80 de l'any passat. Molt contentes han relatat que “tot va començar en l'escoleta d'estiu. Se'ns va ocórrer muntar una botiga. Al principi, no teníem molt clar com fer-ho però sí que volíem donar tots els diners recaptats per als xiquets que es troben a l'hospital. No teníem moltes esperances d'aconseguir una gran quantitat, per això vam dissenyar un cartell per a explicar millor la nostra intenció amb la venda d'estos productes”, han explicat.
Des de l'Ajuntament de Sueca, i davant una iniciativa tan important i desinteressada que part, precisament, de xiquetes que desitgen ajudar a altres xiquets que estan vivint circumstàncies més complicades, s'ha volgut mostrar tot el suport a fi que es coneguera un acte tan generós i altruista.
Les quatre xiquetes han aconseguit recaptar esta xifra tan significativa venent productes de bijuteria elaborats per elles mateixes, així com llibres i altres objectes que eren de la seua propietat. Totes s'han mostrat molt agraïdes amb les persones que s'han parat al costat del seu puesto de venda, en el passeig marítim del Perelló, per a comprar-los i, fins i tot, per a fer una aportació superior al preu de venda, contribuint així al seu projecte solidari.
Amb els diners recaptats, s'ha adquirit material de papereria i mobles per a l'àrea de Pediatria de l'hospital de la Ribera. Especialment se senten orgulloses del cotxe que han pogut comprar “per a portar als xiquets al quiròfan d'una manera molt més amable i divertida que en una avorrida camilla”. Així mateix, han mostrat la seua intenció de repetir l'experiència l'any que ve, “ens ha encantat poder ajudar a altres xiquets”, han afirmat.
Ajuntament de Sueca
 

 

El Sis Doble no corregeix els escrits que rep. La reproducció d'aquest text és literal; fidel a les paraules, redacció , ortografia i sentit de l'autor/s
  • 0Comentaris
    Imprimir Enviar a un amic

Notícies similars