| Edició núm. | Any: 12 | Notícies: | Fotografies: | Comentaris d'usuaris:

 27/08/2022

POBLACIONS » Rafelguaraf » Educació i formació » Subvencions i ajudes

Rafelguaraf subvenciona el 90% dels llibres de text del curs 2022/2023

Dels xiquets i xiquetes de la població que estudien en el CEIP Vicente Blasco Ibáñez


._000006
L’Ajuntament de Rafelguaraf subvencionarà el 90% del cost dels llibres de text dels xiquets i xiquetes de la població que estudien en el C.E.I.P. Vicente Blasco Ibáñez, així com una dotació directa de 300€ a les aules de 2 i 3 anys en concepte de material per a les activitats diverses que es realitzen.
I on els alumnes des de 4 anys d’infantil fins a 5é de primària, tan sols desemborsaran 15 € pels llibres d’aquest curs.
Per aquest motiu el consistori entregarà un total de 7.500€ a  l’AMPA del citat centre educatiu procedent de les arques públiques per al proper inici de curs escolar.
L’alcaldessa de Rafelguaraf, Rafaela Aliaga, assegura que “l’ objectiu de l’Ajuntament és i seguirà seguint apostar per una educació pública i de qualitat, per això, els nostres esforços es centraran en recolzar a les famílies en aquests moments d’inflació actuals”.
L’increment d’aquesta subvenció és de més d’un 200% per ser conscients des del grup municipal del PSPV que és un moment important per ajudar a les famílies del poble.
Segueix l’alcaldessa que “Amb aquesta mesura, famílies amb 2 xiquets en edat escolar poden estalviar una mitja de 130€ en llibres de text que poden dedicar a altres menesters en aquesta tornada a l’escola”. 
Ajuntament de Rafelguaraf

 

._000723

._000759
El Sis Doble no corregeix els escrits que rep. La reproducció d'aquest text és literal; fidel a les paraules, redacció , ortografia i sentit de l'autor/s
  • 0Comentaris
    Imprimir Enviar a un amic

Notícies similars

AFEGIR UN COMENTARI

Escriu en aquest camp el resultat de la suma, en xifra

És obligatori omplir aquesta casella amb un nick o nom real. No utilitzar la paraula "Anònim" o similars

La direcció no apareixerà públicament però ha de ser correcta; en cas contrari, no se editarà el comentari. Es comprobarà l'autenticitat del e-mail, encara que no se farà públic, seguint la nostra política de privacitat.

* El comentari pot tardar a aparéixer perquè ha de ser moderat per l'administrador. * Ens reservem el dret de no publicar o eliminar els comentaris que considerem de mal gust, il•lícits o contraris a la bona fe; així com els de contingut de caràcter racista, xenòfob, d'apologia al terrorisme o que atempten contra els drets humans. * EL SIS DOBLE no té per què compartir l'opinió de l'usuari, ni es fa responsable de les opinions abocades. * Es recomana no abusar de les majúscules ni d'abreviatures. * Els comentaris han de guardar relació amb el tema del qual tracta la notícia. * No s'admeten comentaris de caràcter publicitari.