| Edición diaria núm: | Año: 10 | Noticias: | Fotografías: | Comentarios de usuarios:

Miércoles, 4 de febrero de 2015

POBLACIONES » General » Presentació de candidates i candidats a la seu del PSPV-PSOE Ribera Alta
» Política

Presentació de candidates i candidats a la seu del PSPV-PSOE Ribera Alta

Amb optimisme de cara a les pròximes eleccions, els socialistes han presentat una bateria de propostes per a guanyar en tos els pobles de la comarca


._000350

Amb grans dosis d’optimisme han realitzat a Alzira una roda de premsa els socialistes de la Ribera Alta. Robert Martínez, secretari general del PSPV de la Ribera Alta i alcalde de l’Alcúdia, ha presentat a les candidates i candidats a l’alcaldia de les poblacions més importants de la comarca. A la presentació no han pogut assistir les candidates Isabel Aguilar i Charo Lozano, d’Alzira i Alberic respectivament, per  malaltia.
Marta Trenzano, José Martínez, , Marta Ortiz, Andreu Salom i David Pedron, candidats a les alcaldies d’Algemesi, Alginet, Benifaio, L´Alcudia i Carcaixent s’han presentat als mitjans de comunicació junt a les seues propostes per a assolir el govern a les distintes localitats. De les propostes que han anunciat de forma conjunta cal destacar:

-Gratuïtat dels llibres de text per a tots els escolars de la comarca des d’infantil fins al tercer cicle de primària.
-Compromís per part dels ajuntaments de la creació de plans d’ocupació.
-La recuperació a l’espai públic de l’Hospital de la Ribera.
-Recuperar la construcció de la nova CV-50.
-Creació de l’ Institut Tecnològic Hortofrutícola.
-Recuperació de la D.O. de la taronja.
- Y solució definitiva de la problemàtica de l’aigua de qualitat per al consum humà.

A continuació, cada candidat ha presentat una proposta que es compromet a posar en marxa una vegada arribe al govern de cada localitat. Andreu Salom, candidat a l’Alcúdia, crearà un codi ètic de bona gestió que comptarà amb presència de veïns. Marta Trenzano ha presentat per a Algemesí un pla efectiu d’ocupació al que destinaria 1’5 milions d’euros de les arques municipals. Marta Ortiz presentarà a Benifaió un pla d’ocupació per a millorar els servicis que presta l’Ajuntament als seus veïns. José Martínez d’Alginet s’ha compromès a mantindre en funcionament la planta depuradora d’aigua d’Alginet  y David Pedrón, de Carcaixent, davant la falta d’atenció als ciutadansd'esta població, ha proposat la creació d’una oficina Anti-desnonaments.
E6D
 
Roda de premsa PSPV- PSOE Ribera Alta
 


._000355
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.
  • 0Comentario
    Imprimir Enviar a un amigo
  • Compartir

Noticias similares