| Edició núm. | Any: 12 | Notícies: | Fotografies: | Comentaris d'usuaris:

 12/04/2019

POBLACIONS » Alzira » Educació i formació

Nova jornada de Portes Obertes en Xúquer Centre Educatiu

El centre d'Alzira mostra el seu projecte formatiu a les famílies el 13 d’abril

.-000472

Xúquer Centre Educatiu obrirà les seues portes el pròxim 13d’abril per a mostrar a les famílies i al futur alumnat el seu model educatiu, un projecte integral que inclou des de les primeres etapes de formació, fins als cicles formatius,que preparen a l’alumnat per afrontar amb èxit el seu futur professional. En l’actualitat, Xúquer és un centre concertat per la Conselleria d’Educació que imparteix els nivells d’Educació Infantil (segon cicle), Educació Primària i els dos cicles d’Educació Secundària Obligatòria (ESO). D’aquesta manera, forma a les persones des dels 3 fins els 16 anys.

 

Amb una trajectòria de més de 75 anys d’experiència al sector educatiu, l’equip docent de Xúquer acompanya a les persones en el seu creixement individual, en un clima de convivència càlid i amb una mirada inclusiva.

 

Xúquer també imparteix cicles formatius, els estudis més pròxims a la realitat del mercat de treball, una alternativa professional que dóna resposta a la creixent necessitat de personal qualificat i especialitzat. A través de la formació professional, el centre aporta talent i valor a les organitzacions, gràcies a una metodologia pràctica que apropa a l'alumnat al món de l'empresa des del primer dia.

 

Actualment, el centre compta amb els Cicles de Grau Mitjà en Sistemes Microinformàtics i Xarxes i Conducció d'Activitats Físic Esportives en el Medi natural i els Cicles de Grau Superior en Desenvolupament d'Aplicacions Web i Desenvolupament d'Aplicacions Multiplataforma. A aquesta formació s'afegeix l'FP bàsica, una eina útil per a millorar la projecció professional en les àrees d'informàtica i comunicacions per a alumnat major de 15 anys que no dispose del títol de l'ESO.

 

Les famílies interessades a conèixer el centre i l’oferta educativa podran fer-ho en es dues sessions informatives programades. La primera d’elles a les 10h per als nivells d’infantil, primària, FP bàsica i cicles. També a les 11h, el professorat ha organitzat una segona sessió per informar a futur alumnat d’ infantil, primària, secundària, FP bàsica i cicles.

Xúquer Centre Educatiu


Formulari d'inscripció


El Sis Doble no corregeix els escrits que rep. La reproducció d'aquest text és literal; fidel a les paraules, redacció , ortografia i sentit de l'autor/s
  • 0Comentaris
    Imprimir Enviar a un amic

Notícies similars