‘Ni som ni serem Països Catalans, som valencians’
Opinió: Partit Popular de Carcaixent

Lunes, 15 de noviembre de 2021 | e6d.es
• El PP de Carcaixent ha presentant una moció demanant que la Corporació mostre el seu rebuig a este greu atac a la identitat del poble valencià

La majoria formada a la Mesa del Senat pel PSOE i PNV, han donat el vist i plau a l´ús del terme” Països Catalans”a les iniciatives que es presenten a la Càmera Alta, quan vénen referides en tot o en part, a la Comunitat Valenciana.
Desde el Partit Popular de Carcaixent, lamentem que el mateix Senat es preste a formar part d' este despropòsit i avale el món paral.lel al que viuen els independentistes que agrupen al seu imaginari, la Comunitat Valenciana, Balears i Catalunya en els irreals “Països Catalans”.
Desde Populars de Carcaixent pensem que no es tracta sols d´una denominació, es tracta d´usurpar la identitat de tot un poble, annexionant-lo a uns imaginaris Països Catalans que sols existeix a la imaginació dels que són incapaços d´acceptar, primer, que hi ha moltes persones que no pensen com ells i, segon, que no poden imposar una ficció, una irrealitat i, en definitiva, una il.legalitat.
No som cap país pertanyent a cap grup de països, no ho som; som valencians i sols pertanyem a un país, Espanya.
El Partit Popular de Carcaixent ha presentant una moció al plenari de novembre, demanant que la Corporació Municipal mostre el seu rebuig a este greu atac a la identitat del poble valencià. Desde Populars de Carcaixent, seguim treballant pels interessos de tots.
Grup Municipal del Partit Popular de Carcaixent