| Edició núm. | Any: 12 | Notícies: | Fotografies: | Comentaris d'usuaris:

 27/09/2023

POBLACIONS » Alzira

L'Escola Oficial d'Idiomes d'Alzira, Algemesí, Carcaixent i Carlet ha donat inici al curs 2023/2024

En l'acte inaugural ha participat, a més de tot l'equip de docents del centre, la regidora d'Educació, Infància i Cooperació Virtuts Piera Parra

 ._000497

L'Escola Oficial d'Idiomes d'Alzira és un centre públic de la Generalitat Valenciana que actualment compta amb la seu d'Alzira (Carrer Riola9) i les seccions d'Algemesí, Carcaixent i Carlet.
A l’EOI d’Alzira s'imparteixen 5 llengües : alemany, anglès, francés, italià i valencià. Els cursos tenen una durada de 120 hores anuals que corresponen a 4 hores semanals, es a dir 2 hores en dies alterns. Les franges horàries van des del matí fins a la vesprada.
A més dels cursos acadèmics hi ha cursos formatius, és a dir, cursos de 60 hores dedicats a la conversa i a les destreses orals.
Les instal·lacions compten amb aules molt ben equipades amb ordinadors  projectors, equips de so i personal qualificat que imparteix les clases amb mètodes comunicatius i dínamics.
Les escoles oficials d’idiomes de la Comunitat Valenciana han arrancat hui el curs 2023-2024 amb una oferta de 87.019 places, 81.059 de les quals corresponen a la modalitat presencial i 5.960 a la virtual.
La xarxa d’EOI està present en 78 municipis de la Comunitat Valenciana entre seus principals i seccions.
A les seus de la Comunitat s’oferixen 17 idiomes: alemany, anglés, àrab, basc, francés, grec, italià, japonés, portugués, romanés, rus, xinés, neerlandés, finés, polonés, valencià i espanyol per a estrangers. Per la seua banda, l’Escola Oficial d’Idiomes Virtual Valenciana oferix cursos curriculars en línia d’alemany, anglés, francés i valencià.
Els idiomes més demanats per l’alumnat de les EOI de la Comunitat són anglés, valencià i francés.
Des de la Conselleria d’Educació, Universitats i Ocupació s’aposta per la millora del nivell d’idiomes i per a fer-ho compta amb una xarxa pública de qualitat que oferisca les mateixes oportunitats a tots els valencians i valencianes.
E6D 
 
El Sis Doble no corregeix els escrits que rep. La reproducció d'aquest text és literal; fidel a les paraules, redacció , ortografia i sentit de l'autor/s
  • 0Comentaris
    Imprimir Enviar a un amic

Notícies similars

AFEGIR UN COMENTARI

Escriu en aquest camp el resultat de la suma, en xifra

És obligatori omplir aquesta casella amb un nick o nom real. No utilitzar la paraula "Anònim" o similars

La direcció no apareixerà públicament però ha de ser correcta; en cas contrari, no se editarà el comentari. Es comprobarà l'autenticitat del e-mail, encara que no se farà públic, seguint la nostra política de privacitat.

* El comentari pot tardar a aparéixer perquè ha de ser moderat per l'administrador. * Ens reservem el dret de no publicar o eliminar els comentaris que considerem de mal gust, il•lícits o contraris a la bona fe; així com els de contingut de caràcter racista, xenòfob, d'apologia al terrorisme o que atempten contra els drets humans. * EL SIS DOBLE no té per què compartir l'opinió de l'usuari, ni es fa responsable de les opinions abocades. * Es recomana no abusar de les majúscules ni d'abreviatures. * Els comentaris han de guardar relació amb el tema del qual tracta la notícia. * No s'admeten comentaris de caràcter publicitari.