| Edició núm. | Any: 12 | Notícies: | Fotografies: | Comentaris d'usuaris:

 07/02/2015

POBLACIONS » Carcaixent » Política

La regidora Ana Calatayud de Carcaixent és acusada d’un delicte d’injúries pel Jutjat d’Alzira

La denuncia va ser presentada per Salvador Ferrer, president del Partit Popular de Carcaixent


._000350

Com ja va informar este diari, el passat mes de juny, la regidora Ana Calatayud, de Units per València de Carcaixent, va ser imputada per un presumpte delicte d’injúries a causa d’uns comentaris fet en un mitjà de comunicació. La denuncia la va presentar Salvador Ferrer, president del Partit Popular de Carcaixent. Segons fons jurídiques, en el auto presentat en els últims dies, el Jutjat de Primera Instancia i Instrucció d’Alzira considera acreditat el fet de que Ana Calatayud és autora d’un delicte d’injúries.
S'han traslladat les diligències prèvies al Ministeri Fiscal i si és el cas a l'acusació particular personada, perquè en el termini comú de deu de dies, sol·liciten l'obertura del juí oral formulant escrit d'acusació contra Ana Calatayud o el sobreseïment de la causa o, excepcionalment, el Ministeri Fiscal podrà sol·licitar la practica de diligències complementàries en els casos d'impossibilitat de formular escrit d'acusació per falta d'elements essencials per a la tipificació dels fets.
E6D
El Sis Doble no corregeix els escrits que rep. La reproducció d'aquest text és literal; fidel a les paraules, redacció , ortografia i sentit de l'autor/s
  • 0Comentaris
    Imprimir Enviar a un amic

Notícies similars