La Policia Local de Sueca deté al presumpte autor d'un robatori amb arma blanca

Martes, 20 de octubre de 2020 | e6d.es
• Va ser conduďt a la caserna de la Guŕrdia Civil per a les posteriors diligčncies

._000772
._000620
Ahir a la nit, agents de la Policia Local de Sueca van acudir al bar Cantó, situat en la plaça del Convent, alertats per haver-se produït un robatori amb intimidació a una dona per part d'un home que la va amenaçar amb una navalla. En el moment dels fets, un testimoni, que accedia al bar i va presenciar l'ocorregut, va evitar que el presumpte lladre poguera fugir finalment amb els diners robats, uns 80 euros.
Els recursos personals de servei es van desplegar i van tancar la zona centre, localitzant al poc de temps a la persona presumptament responsable, procedint els agents de la Policia Local a la seua identificació i detenció en un altre bar pròxim com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb violència i intimidació utilitzant una arma blanca. Finalment, va ser conduït a la caserna de la Guàrdia Civil per a les posteriors diligències.
“La immediata resposta de la nostra Policia Local ha aconseguit identificar i detindre a este presumpte delinqüent, demostrant, una vegada més, la importància del servei de proximitat i ajuda a la ciutadania que ofereixen els nostres agents”, ha assenyalat el regidor de Seguretat Ciutadana, Carlos Ramírez.
Ajuntament de Sueca

 

._000389

._000351