| Edició núm. | Any: 11 | Notícies: | Fotografies: | Comentaris d'usuaris:

 05/12/2017

POBLACIONS » La Pobla Llarga » Urbanisme, infraestructures i habitatge

La Pobla Llarga inicia obres d’adequació al Monterrey, l’auditori i al poliesportiu

Declaracions de Vicent Furió, regidor d'Urbanisme de l'Ajuntament de La Pobla Llarga


._000407
._000517
Ja han començat les obres corresponent a l’anualitat de la subvenció del Monterrey 2017 de 75.000 €. Es tracta d’una obra per adequar la part davantera del Cine Monterrey, amb dues plantes, per a convertir-ho en dues grans sales per albergar el futur museu La Pobla 700. Es realitzaran les tasques de paviment del sòl, instal•lació del sostre, el sistema elèctric, els serveis, la climatització, preinstal•lació de l’ascensor i tots els accessos per a persones amb mobilitat reduïda.
A més, en breu s’iniciaran les obres per a remodelar i adequar un dels espais més emblemàtics de la població, l’Auditori Vicent Andrés Estelles. L’obrà consistirà, sempre respectant el seu aspecte original, en adequar les grades per a que siguen més amples i còmodes, augmentar la capacitat, renovar paviment, construir un xicotet magatzem-vestidor en la part posterior, instal•lar un tancat per tot el perímetre i la presinstal•lació d’uns urinaris. Podrem dur endavant aquest projecte gràcies a la subvenció del PPOS 2017, amb una quantia de 98.797,79 €.
Per últim, pròximament es posarà en marxa l’obra d’adequació del Poliesportiu Municipal, on es duran a terme diverses actuacions: es pavimentarà el pàrquing i és remodelarà l’accés de l’actual entrada, es farà un carril bici i de vianants que connectarà el nou pàrquing amb la rampa de l’antic camp de gespa natural. A més, al nou pàrquing se’l dotarà de més places d’aparcaments, il•luminació i arbres, ja que el que és pretén es que aquesta nova entrada siga la principal, deixant l’actual com a secundària.
“L’actual govern ha treballat molt dur per fer efectiva la finalització de les obres del Monterrey i intentarem dur a terme el projecte dins de les possibilitats que ens proporcionen les anualitats de la subvenció. En referència a l’Auditori Vicent Andrés Estelles, creguem que és la millor actuació que podíem realitzar amb aquesta subvenció, ja que al llarg de l’any es realitzen diversos actes en aquest espai i la remodelació ajudarà a fomentar el seu ús entre veïns i associacions, com a conseqüència de les comoditats que proporcionarà el projecte. Per últim, amb l’obra del Poliesportiu el que pretenem es millorar la seguretat per als vianants i ciclistes, ja que gran part dels usuaris d’aquestes instal•lacions són xiquets, i evitar els problemes d’aparcaments” comenta el Regidor d’Urbanisme, Vicent Furió.
Ajuntament de La Pobla Llarga




El Sis Doble no corregeix els escrits que rep. La reproducció d'aquest text és literal; fidel a les paraules, redacció , ortografia i sentit de l'autor/s
  • 0Comentaris
    Imprimir Enviar a un amic

Notícies similars

AFEGIR UN COMENTARI

Escriu en aquest camp el resultat de la suma, en xifra

És obligatori omplir aquesta casella amb un nick o nom real. No utilitzar la paraula "Anònim" o similars

La direcció no apareixerà públicament però ha de ser correcta; en cas contrari, no se editarà el comentari. Es comprobarà l'autenticitat del e-mail, encara que no se farà públic, seguint la nostra política de privacitat.

* El comentari pot tardar a aparéixer perquè ha de ser moderat per l'administrador. * Ens reservem el dret de no publicar o eliminar els comentaris que considerem de mal gust, il•lícits o contraris a la bona fe; així com els de contingut de caràcter racista, xenòfob, d'apologia al terrorisme o que atempten contra els drets humans. * EL SIS DOBLE no té per què compartir l'opinió de l'usuari, ni es fa responsable de les opinions abocades. * Es recomana no abusar de les majúscules ni d'abreviatures. * Els comentaris han de guardar relació amb el tema del qual tracta la notícia. * No s'admeten comentaris de caràcter publicitari.