La Biblioteca d'Almussafes amplia el seu horari per a facilitar l'estudi durant la temporada d'exàmens

Viernes, 11 de diciembre de 2020 | e6d.es
• La infraestructura pública municipal inicia aquest període extraordinari el 14 de desembre i el conclourà el 29 de gener

._000748
Un any més, la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament d'Almussafes àmplia l'horari d'obertura de la Biblioteca Pública Municipal amb l'objectiu de facilitar el procés d'estudi de l'alumnat universitari. Així, entre el pròxim dilluns 14 de desembre i el divendres 29 de gener, aquelles persones que desitgen aprofitar els avantatges d'espai i silenci que ofereix la infraestructura, podran fer-ho durant més temps que durant la resta de l'any.
Concretament, durant aquest període, l'edifici romandrà obert de dilluns a divendres de 9 a 14 hores i de 15.15 a 23.30 hores, i dissabtes i diumenges de 9 a 14 hores i de 15 a 22 hores. El dijous 24 de desembre, dia de la Nit de Nadal, podrà fer-se ús de les instal·lacions en horari de matí, mentre que els dies 25, 26 i 31 de desembre i 1 i 6 de gener, romandran tancades. Els serveis propis de préstecs i devolució de llibres, discos i llibres continuaran oferint-se en l'horari habitual.
“A vegades a casa no s'aconsegueix la concentració suficient per a poder memoritzar els continguts, per la qual cosa des del consistori plantegem aquesta opció que cada vegada utilitza més gent. Aquesta vegada es desenvoluparà, com no podia ser d'una altra forma, seguint totes les mesures de seguretat i higiene necessàries per a evitar els contagis per Covid-19”, destaca el regidor de Cultura, Alex Fuentes.
Ajuntament d'Almussafes

 

._000389

._000351