| Ediciˇ n˙m. | Any: 12 | NotÝcies: | Fotografies: | Comentaris d'usuaris:

 30/05/2024

POBLACIONS » General » Social » TendŔncies

Estudia un grau superior en Documentaciˇ SanitÓria i optimitza la teva carrera laboral

Fins no fa massa, quan una persona havia de prendre la decisió de fer una formació de qualitat, solia centrar-se exclusivament en les carreres universitàries. Tot i això, la massificació en aquest tipus de graus ha provocat un efecte embut al mercat laboral i avui dia alternatives acadèmiques com les FP gaudeixen d'uns índexs d'ocupabilitat molt elevats. Hi ha graus mitjans i superiors d'enorme qualitat que, gràcies a centres com MEDAC, us obriran les portes als millors treballs actualment. Aquest és el cas del grau superior en Documentació Sanitària: vegem en què consisteix i per què és tan interessant matricular-s'hi.

En què consisteix el grau superior en Documentació Sanitària

La indústria sanitària és una de les àrees professionals més enriquidores, fruit de com resulta de satisfactori forjar una carrera laboral basada en l'ajuda als altres. En aquest sentit, el grau superior de documentacio sanitaria ja és una de les opcions més concorregudes als centres de FP més destacats del país, tal com és el cas de MEDAC.

L'Institut Oficial de Formació Professional MEDAC ha dissenyat un grau de Documentació Sanitària d'alt nivell. Una formació de dos anys (2.000 hores lectives) en què aprendràs a fer tots els tràmits administratius dins l'àmbit sanitari. El qual, és clar, compta amb l'homologació del Ministeri d'Educació.

En graduar-te com a Tècnic Superior en Documentació Sanitària estaràs preparat per gestionar documents, històries clíniques i bases de dades en qualsevol tipus de centre sanitari. Seràs una part vital de l'òptim funcionament del sistema de salut nacional per incrementar així la qualitat assistencial que reben els pacients.

MEDAC, el centre de FP perfecte per estudiar Documentació Sanitària

MEDAC ha esdevingut un dels instituts de FP més destacats del nostre país i això no és fruit de la casualitat. El centre disposa d'una oferta enorme de graus mitjans i superiors, els quals es caracteritzen per la seva alta inserció laboral. En concloure el grau en Documentació Sanitària, seràs un professional de gran valor per al mercat de la salut i no trigaràs a trobar una bona feina.

Al cap ia la fi, els graus mitjans i superiors eliminen de la guia docent tot aquell contingut que, en moltes carreres, resulta de “farciment”. En aquestes formacions el més important és ensenyar els alumnes de forma pràctica perquè es mimetitzin amb les tasques del seu futur professional immediat. Val més saber fer les coses bé que un títol universitari més.

Així mateix, convé assenyalar que MEDAC té convenis amb les millors empreses del món de la salut perquè els alumnes realitzin unes pràctiques de qualitat. Es tracta de l'etapa final de la seva formació i, gràcies a aquesta enorme borsa de treball, llauraràs els teus primers contactes amb el mercat laboral per trobar feina amb la màxima rapidesa.

 Una guia docent completa i múltiples sortides laborals.

Com bé veníem comentant, MEDAC es fa fort pel que fa a la qualitat de les seves classes. El pla destudis dissenyat per al grau superior en Documentació Sanitària és realment complet, cobrint totes les àrees acadèmiques dinterès. Vegem-ne algunes de les matèries més rellevants.

L'ofimàtica, la gestió de pacients, la terminologia clínica, l'extracció de diagnòstic, els sistemes de classificació, la codificació sanitària o fins i tot l'anglès tècnic són algunes de les qüestions acadèmiques més importants. Diferents assignatures que, en conjunt, t'atorgaran tot el domini que necessites per ocupar els llocs de treball més ben valorats a la indústria.

Així doncs, després de la FP podràs ser tècnic de tractament i disseny documental, de codificació de documentació, darxius dhistòries clíniques, de sistemes dinformació, secretari de serveis sanitaris o assistent en equips de recerca, entre moltes altres opcions. Unes sortides amb què entraràs de ple en un mercat laboral molt competitiu; però que, gràcies al rigor acadèmic de MEDAC, us auguren una recerca de feina efectiva.


El Sis Doble no corregeix els escrits que rep. La reproducció d'aquest text és literal; fidel a les paraules, redacció , ortografia i sentit de l'autor/s
  • 0Comentaris
    Imprimir Enviar a un amic

Notícies similars