| Edició núm. | Any: 12 | Notícies: | Fotografies: | Comentaris d'usuaris:

 06/04/2019

POBLACIONS » Alzira » Educació i formació

Els projectes empresarials de Xúquer Centre Educatiu, entre els tres millors de la Comunitat Valenciana

Xúquer Centre Educatiu rep el guardó dels II premis FP STARTUP

.-000472
Xúquer Centre Educatiu ha tornat a ser un dels centres guardonats durant el VI Simposi Internacional d'Innovació Aplicada, un esdeveniment que ha acollit la final dels II Premis FPSTARTUP de la Comunitat Valenciana.
L'equip Healthy Time, format per Pablo Langa Martí, Bernat Alcúdia Grimaldos, Bernardo Andrés Ferrer i Natan Gay Torres, ha estat reconegut com un dels tres millors equips de Cicles Formatius de Grau Mitjà (CFGM) de la Comunitat Valenciana. L'altre equip que optava als guardons, el grup HTS, format per Mark Bort Tomàs, ha arribat fins a la semifinal, sent reconegut així com un dels sis millors projectes empresarials de CFGM de la Comunitat Valenciana. Mark Bort és l'alumne guanyador de l'edició de l'any anterior.
Tots ells, estudiants de 2n curs del Cicle de Grau Mitjà de Sistemes Microinformàtics i Xarxes de Xúquer Centre Educatiu, han estat dirigits pel seu professor del mòdul d'Empresa i Iniciativa Emprenedora, José Luis Sinarcas Santamatilde.
La participació dels equips d'estudiants ha suposat una important tasca i treball de preparació. Durant el certamen han presentat un pitch empresarial, i posteriorment han exposat i defensat un projecte empresarial propi. Tot, en menys de quatre minuts.
Els alumnes de Xúquer han tingut l'oportunitat explicar, des de la idea de negoci, fins al concepte de producte, el públic objectiu, el mercat, les accions de màrqueting, els aspectes econòmics-financers, així com presentar un prototip del producte.
Xúquer Centre Educatiu
 
 
El Sis Doble no corregeix els escrits que rep. La reproducció d'aquest text és literal; fidel a les paraules, redacció , ortografia i sentit de l'autor/s
  • 0Comentaris
    Imprimir Enviar a un amic

Notícies similars