Els comeršos de Sueca s'adhereixen a una campanya comarcal que incideix en la importÓncia de treballar units

MiÚrcoles, 23 de octubre de 2019 | e6d.es
• ôSˇc xicotet, per˛ tots junts som molt gransö

._000662
La Regidoria de Comerç de l'Ajuntament de Sueca ha mostrat el seu suport a la campanya amb el títol “Sóc xicotet, però tots junts som molt grans”, promoguda per Fedalcis, Federació Comercial que agrupa associacions comercials de diversos municipis de la comarca, com el nostre. “El seu objectiu és mostrar, que cada comerç, individualment, no disposa de la suficient força per a fer front a la competència de les grans superfícies i plataformes digitals de venda online, però que, si s'uneixen, es poden aconseguir moltes coses i portar endavant accions per a millorar la situació”, ha explicat Tony Landete, president de l'associació de comerços de Sueca, Arrima't.
“Des de la Regidoria de Comerç estarem donant suport als comerços de Sueca en totes aquelles iniciatives que duguen a terme per a millorar la seua situació perquè estem fermament convençuts de la seua necessària existència”, ha explicat la regidora responsable, Manoli Egea.
La principal acció d'esta campanya ha consistit en el llançament d'un vídeo en el qual participen els presidents de les associacions comercials de Sueca, Cullera, Algemesí, Villanueva de Castellón, Carlet i Carcaixent. En ell, es posa l'accent en les diferents característiques que aporta el comerç local de proximitat, com la familiaritat, la llarga tradició en alguns d'estos negocis, la venda de productes artesanals, etc. Cada comerç simbolitza una peça d'un puzle que per si sola no té valor, però que unides cobren més força.
A més de la difusió del vídeo en diferents fires comercials i xarxes socials, s'ha recreat també este puzle, que simbolitza la unió del xicotet comerç, i que serà exhibit en l'entrada de cadascun dels negocis adherits a la campanya.
Ajuntament de Sueca
 

._000389

._000649