| Edició núm. | Any: 11 | Notícies: | Fotografies: | Comentaris d'usuaris:

 07/02/2013

POBLACIONS » Sueca » Agricultura » Política

El vicepresident del Consell José Ciscar s’ha compromès a que la Granja Arrossera continue a Sueca

Els diputats de Compromís, Joan Baldoví i Josep Mª Panyella, i la regidora Raquel Tamarit ens vam reunir amb els treballadors i directius


Davant els insistents rumors que la Generalitat volia tancar la “Granja Arrossera” els diputats de Compromís, Joan Baldoví i Josep Mª Panyella, i la regidora Raquel Tamarit ens vam reunir amb els treballadors i directius.
Fruit d’això han estat les consultes fetes a València i la moció que hui es debatrà al Ple de l’Ajuntament, on s’exigeix que la Granja Arrossera ( que aquest any celebra el centenari) es quede a Sueca i seguisca amb les seues investigacions que tan bon fruit han donat als llauradors arrossers en els últims 100 anys.
Finalment hui, en el marc de les jornades que s’han organitzat al voltant de la investigació de l’arròs, el Vicepresident i Conseller d’Agricultura José Císcar, s’ha compromès davant, d’autoritats, sindicats agraris, cooperatives, Sindicat de Regs i públic en general, a mantindre la “Granja Arrossera” en la nostra ciutat.
Seguirem alerta perquè Sueca no pot perdre un centre punter en la investigació mundial de l’arròs.
Ajuntament de Sueca
El Sis Doble no corregeix els escrits que rep. La reproducció d'aquest text és literal; fidel a les paraules, redacció , ortografia i sentit de l'autor/s
  • 0Comentaris
    Imprimir Enviar a un amic

Notícies similars