| Edición diaria núm: | Año: 9 | Noticias: | Fotografías: | Comentarios de usuarios:

Viernes, 30 de enero de 2015

POBLACIONES » Algemesí » El PSPV s'oposa a la pujada del rebut de l'aigua a Algemesí
» Política

El PSPV s'oposa a la pujada del rebut de l'aigua a Algemesí

El rebut de l'aigua pujarà un euro fins a 2028, i serà revisable d’acord l'IPC


._000243
Els socialistes d'Algemesí s'han oposat a l'augment del rebut de l'aigua promogut pel Partit Popular. En el Ple celebrat aquest dijous en l'Ajuntament, el PSPV ha mostrat el seu rebuig a una nova maniobra del PP per a danyar la butxaca dels ciutadans. I és que l'equip de govern ha optat per adjudicar a dit unes obres de 2,6 milions d'euros, alhora que puja el rebut de l'aigua als veïns per a pagar aquest projecte. El Partit Popular esgota els seus últims mesos al capdavant de l'Ajuntament d'Algemesí amb un nou atac a l'economia de les famílies, que porten anys patint les retallades i les pujades d'impostos i tarifes. El rebut de l'aigua pujarà un euro fins a 2028, i serà revisable d’acord l'IPC. I açò, per a pagar una adjudicació directa a l'empresa Aigües de València.
“Des del PP poden dir que la pujada els sembla mínima. Per a ells també és mínima la pujada de la llum, el copagament en medicines, la pujada de l'IRPF, o les baixades en l'aplicació de la llei de dependència. Però la veritat és que tot, sumat, és molt. En ocasions, massa per a les famílies”, va assenyalar la portaveu socialista Marta Trenzano.
A més, el cost de les obres es va incrementar sobtadament d'un milió a 2,6 milions, sense que per açò el PP considerara oportú obrir una licitació per a cercar un millor preu, i mainar així el cost sobre les arques públiques i la butxaca dels ciutadans.
“Fins ara, la sèrie de costoses obres que ha impulsat el PP anàven a càrrec del pressupost municipal. No obstant açò, ara ho pagaran de nou els i les veïnes d'Algemesí en el seu rebut de l'aigua. I recalque que el contribuent pagarà dues vegades, ja que ja dóna la seua part al pressupost municipal via imposats”, va denunciar Trenzano.
Els socialistes donen la benvinguda al fet que per fi es construïsca un nou col•lector d'aigües pluvials, ja que és necessari per a atendre als veïns dels carrers més baixos d'Algemesí. De fet, el PSPV reclama que no es postergue la solució per a les inundacions provocades pel coll de botella en el col•lector de la Calandria, on s'uneixen altres cinc col•lectors.
No obstant açò, la fórmula triada pel PP és contrària als interessos dels ciutadans, ja que s'inclina per un procediment poc democràtic per a adjudicar les obres, i càrrega amb una doble imposició econòmica a les famililas.
PSPV-PSOE Algemesí
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.
  • 0Comentario
    Imprimir Enviar a un amigo
  • Compartir

Noticias similares