| Edició núm. | Any: 12 | Notícies: | Fotografies: | Comentaris d'usuaris:

 13/04/2023

POBLACIONS » Sueca » Educació i formació

El Centre d'Educació Infantil San José i Sant Antoni de Sueca ha celebrat, amb molt d'èxit, la seua Setmana Cultural

El divendres es va realitzar el mercat ambulant solidari i una jornada de portes obertes en la qual van participar nombrosos pares i mares


L'equip educatiu del Centre d'Educació Infantil San José i Sant Antoni de Sueca mostra la seua satisfacció per l'èxit obtingut en totes les activitats realitzades durant la seua setmana cultural. “El dilluns va vindre al centre Amparo Vendrell, professora jubilada, amb un taller d'activitats d'expressió corporal i a través d'una caixeta màgica i contes va divertir molt als alumnes; el dimarts va actuar la banda de música del Col·legi L'Encarnació, que és un col·legi al qual estem adscrits i quan els nostres xiquets i xiquetes acaben ací, tenen la plaça assegurada allí. El dimecres l'obra de teatre ‘Paz y Fico, el dijous va vindre José Antonio Llopis que és professor de l'Escola d'Escultura de Sueca amb un taller de manualitats i hui divendres la festa final, amb el mercat solidari i jornada de portes obertes amb una festa infantil”, ens detalla Segunda Fernández Rodríguez, directora del Centre d'Educació Infantil San José i Sant Antoni de Sueca.
A partir d'ara el centre continua desenvolupant els seus programes d'aprenentatge amb diverses eixides i excursions, festes a nivell dels projectes que estan treballant, com el Monstre dels Colors i la Gallina Josefina, la Setmana de l'Esport i la graduació dels quals acaben el cicle en el Centre d'Educació Infantil San José i Sant Antoni de Sueca.

Centre d'Educació Infantil San José i Sant Antoni
El Centre d'Educació Infantil San José i Sant Antoni de Sueca es troba enclavat en una finca de 10.000 metres quadrats als afores de la ciutat, entre camps de tarongers. L'edificació de les aules i llocs que freqüenten els xiquets estan totes elles en plantes baixes, amb accés directe a les galeries, aules i jardins.
Destaquen els grans finestrals de tot l'edifici, gaudint d'una llum natural excel·lent.
Per a una major confiança i tranquil·litat, els xiquets arriben de la mà dels seus pares o acompanyants fins a l'aula, sent entregats directament a la seua professora. La recollida és també a l'aula on la professora els informarà diàriament. La comunicació entre els pares o acompanyants i la professora és directa i personal.
El centre ha rebut, per segona vegada, la renovació del segell 400 + “Q” de plata del Model d'Excel·lència Europea d'Educació que els avala com a centre excel·lent en qualitat educativa.
L'equip docent és conscient de la importància que té oferir als seus alumnes diferents estímuls, per a promoure aprenentatges i desenvolupar capacitats.Des del primer moment els alumnes s'inicien en els tres idiomes: castellà, valencià i anglés; també en les noves tecnologies, ja que el centre disposa d'aula d'informàtica i pissarra digital interactiva.
Ofereixen els serveis educatius i assistencials corresponents al Primer i Segon Cicle d'Educació Infantil (de 0 a 6 anys) en horari i dates que marca Conselleria d'Educació de la Generalitat Valenciana.
E6D
 
 
 
El Sis Doble no corregeix els escrits que rep. La reproducció d'aquest text és literal; fidel a les paraules, redacció , ortografia i sentit de l'autor/s
  • 0Comentaris
    Imprimir Enviar a un amic

Notícies similars