Cullera ha decidit prorrogar i prendre noves mesures preventives contra la COVID-19

Lunes, 16 de noviembre de 2020 | e6d.es
• Tancament del Centre Municipal d’Esports i suspendre totes les activitats que allí es desenvolupen


._000748
La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Cullera reunida hui 16 de novembre de 2020 a les 12.00 hores a la Casa Consistorial i davant les actuals circumstàncies relatives a la pandèmia de la Covid-19, ha decidit prorrogar i prendre noves mesures preventives extraordinàries que estaran vigents durant el període d’una setmana a contar des de hui:


1. Procedir al tancament del Centre Municipal d’Esports i suspendre totes les activitats que allí es desenvolupen.

2. Continuar amb la desinfecció de carrers a càrrec dels serveis municipals i amb la col·laboració del col·lectiu de llauradors de la ciutat. S’avisa a la població que la maquinària de desinfecció dels llauradors actuarà als distints barris del municipi cada dilluns i dijous de la setmana a partir de les 22.00 hores. Preguem a la ciutadania no eixir al carrer, si no és estrictament necessari, quan s’estan duent a terme estos treballs. Al mateix temps es procedirà setmanalment a la nebulització dels espais municipals.

3. Mantindre la reducció al 50 % l’aforament dels espais per a la celebració d’activitats esportives, competicions federades i activitats culturals (inclou activitats musicals) que es porten a terme amb públic.

4. Mantindre la reducció al 50 % l’aforament de la Biblioteca Municipal, dels Museus Municipals, de la Casa de la Cultura i de la Casa de l’Ensenyança.

5. Mantindre el tancament de parcs i jardins.

6. Mantindre les mesures d’ampliació de l’espai disponible del Mercat Ambulant i la distància entre parades per a evitar possibles aglomeracions.

7. Mantindre la suspensió de les autoritzacions d’ús d’espais municipals, a excepció de terrasses, contenidors d’obra i altres anàlegs, sempre que no resulten incompatibles amb la finalitat d’este decret.

8. Mantindre la vigilància per part de la Policia Local per al compliment de les mesures de prevenció sanitària.
Ajuntament de Cullera


 

._000410

._000389