| Edició núm. | Any: 12 | Notícies: | Fotografies: | Comentaris d'usuaris:

29/10/2012

POBLACIONS » Benifaió » Bàsquet » Esports

CBM Roquette Benifaió perd davant el Hero Jairis

El resultat final es va decantar cap a l'equip Hero Jairis, 74-76

Faltaven 5 segons i l’Hero Jairis desfeia l’empat gràcies a una jugada d’habilitat de Jose David Costa que desfent-se de tots els jugadors que apareixien al seu davant aconseguí enlairar-se i encistellar. L’acció posterior d’Hector Rosa amb tir llunyà, que la defensa visitant va decidir defendre, no acaba finalitzant en cistella i esfumant-se la primera victòria de la temporada del Pavelló de Benifaió.
Bona imatge donada la dels jugadors de Paco Benaiges on eixiren molt conscienciats al partit, sabedors de la seva importància i que començaren amb un joc de gran intensitat i encert on Carles Franco i Hector Rosa van ser els primers protagonistes per a finalitzar el primer parcial en un 20-10 a favor dels de la Ribera.
L’equip murcià, que no aconseguia trencar la defensa rival comença el seu recital des de mes enllà de la línia de 6’75 i amb uns percentatges sense errada, aconseguiren remuntar. Uns ajustos defensius desprès d’un temps mort local van permetre trencar el parcial anotador visitant i que l’equip local marxara al descans amb tres punts d’avantatge.
Al descans, un parell de situacions i protestes entre la banqueta visitant i el col·lectiu arbitral van fer que el partit es reprenguera amb dos tirs lliures i possessió per a l’equip local. Aquesta acció li costaria cara al CBM Roquette Benifaió ja que el criteri de senyalització de les faltes canviaria i hi hauria mes permissivitat en la defensa agressiva del Hero Jairis quedant-se no mes en 7 les faltes senyalades a l’equip visitant en tota la segona part. Amb tot això, i gràcies a l’encert des de la llarga distancia de Carles Franco en dos triples consecutius va fer que el rival tinguera no mes un punt d’avantatge i tot per decidir per a l’últim quart.
Hero Jairis mantingué el seu encert en llançament exterior per aplegar fins un imparable 14/27 en llançaments de tres punts i amb igualada a l’electrònic que es va desfer gràcies a l’acció abans esmentada.
Bona imatge donada per l’equip de la ribera als que els resultats no acompanyen però que permet fer-se una idea de lo competida que aquesta temporada es la Primera Divisió Grup B i que diumenge pròxim tindrà un nou capítol a la pista del Construcciones Iniesta de la localitat murciana d’Archena.