| Ediciˇ n˙m. | Any: 12 | NotÝcies: | Fotografies: | Comentaris d'usuaris:

 21/07/2022

POBLACIONS » NotÝcies comercials » NotÝcies Comercials

Caixa Popular i Milar Comelsa renoven la seua alianša per oferir avantatges financers a les seues botigues

Possibilita al client finanšar les seues compres fins a 6 mesos sense interessos


._000006
Es consolida el conveni de col·laboració entre la cooperativa valenciana i Milar Comelsa que ofereix condicions financeres avantatjoses a les botigues adherides i al seu col·lectiu de treball per dinamitzar el desenvolupament de l’activitat comercial.
Aquesta aliança permet beneficiar-se de condicions especials en els comptes que òbriguen en Caixa Popular i en una àmplia gamma de productes i serveis financers com Finanzàs, que possibilita al client contractar un préstec sense necessitat de tindre compte obert en Caixa Popular, o la Targeta de Compra Local, que finança les compres fins a 6 mesos sense interessos.
A més Caixa Popular també posa a la disposició de les botigues adherides a Comelsa i al seu col·lectiu de treball els seus productes d’estalvi i assegurances, incloent-hi el servei d’auditoria d’assegurances gratuït o el rènting de vehicles.
Comelsa és líder en distribució d’electrodomèstics de la Comunitat Valenciana, Múrcia, Terol, Albacete i les Balears i té com a missió convertir la seua xarxa de botigues en un negoci familiar, rendible i sostenible, i l’objectiu de facilitar la gestió i crear un comerç modern i dinàmic que permeta generar un grup líder a escala estatal.
De la seua banda, Caixa Popular és una cooperativa de crèdit valenciana que té entre els seus objectius la millora del desenvolupament econòmic per a generar riquesa i dinamisme comercial en la societat valenciana, especialment als pobles i els barris on té presència.
Caixa Popular
El Sis Doble no corregeix els escrits que rep. La reproducció d'aquest text és literal; fidel a les paraules, redacció , ortografia i sentit de l'autor/s
  • 0Comentaris
    Imprimir Enviar a un amic