| Edició núm. | Any: 12 | Notícies: | Fotografies: | Comentaris d'usuaris:

 06/10/2022

POBLACIONS » Alzira » Falles

SOM FOC...
Avinguda Josep Pau nomena a les seus falleres majors i Plaça Germanies al seu president infantil

Proseguixen els actes de nomenament de les comissions falleres alzirenyes

    
._000878 
   


La comissió Avinguda Josep ha celebrat l’acte de nomenament de la fallera major, Núria, i la fallera major infantil, Ariadna, i han estat acompanyades dels presidents Rubén i Gerard.
Al so de la música de la xaranga La Sargantana van desfilar pels carrers d’Alzira per arrodonir el nomenament amb un vi de cortesia per a tots els que van estar presents en este entranyable acte per a Núria i Ariadna.

Per la seua banda la falla Plaça Germanies també ha realitzat part del nomenament, ja que el protagonista en esta ocasió ha sigut el xiquet  Arnau Moya, designat president infantil de la comissió per a l’exercici 2023, desitjant-li la seua falla que gaudisca al màxim d’un nou any al capdavant de la comissió infantil.
 
Des de la secció “Som Foc” del diari digital El Seis Doble donem l’enhorabona als representants de la falla Avinguda Josep Pau i al president infantil de Plaça Germanies.
 E6D
 DES DE SETEMBRE A MARÇ ESTARÀ ENCESA LA TRACA INFORMATIVA EN EL SEIS DOBLE

GRÀCIES A TOTS ELS PATROCINADORS D’ESTA SECCIÓ
 
 
            
 
            
 
            
 
             

 

 

El Sis Doble no corregeix els escrits que rep. La reproducció d'aquest text és literal; fidel a les paraules, redacció , ortografia i sentit de l'autor/s
  • 0Comentaris
    Imprimir Enviar a un amic

Notícies similars