| Edició núm. | Any: 12 | Notícies: | Fotografies: | Comentaris d'usuaris:

 17/06/2023

POBLACIONS » General » Tendències

Avantatges d'usar Criptomonedes enfront dels diners físics

Saber què són les Criptomonedes, els riscos i les recompenses de treballar en el mercat digital és essencial si desitja invertir en Criptomonedes amb possibilitats d'èxit. Avantatges com la descentralització, els baixos costos, la seguretat operativa i la velocitat de transacció són més que suficients per a encoratjar a molts emprenedors a invertir en Criptomonedes i treballar o usar Criptomonedes enfront dels diners físics, segons afirmen en bitalpha ai.

 

Quins són els beneficis d'usar Criptomonedes?

Amb cada dia que passa, l'ús de les Criptomonedes s'està tornant més i més popular, esbrinem els beneficis que porten:

Descentralització

La majoria de les Criptomonedes funcionen de forma descentralitzada, segons el seu algorisme. Això significa que no segueixen les regles i no estan controlats de cap manera per l'estat, el banc o la institució financera, i tots els usuaris tenen dret i igualtat.

 

Baixos costos de transacció

Les transaccions en el sistema de diners electrònics es duen a terme segons el principi de P2P, sense la participació d'una autoritat reguladora central. És a dir, sense intermediaris en les seues transaccions. Una característica increïble per la qual usar Criptomonedes.

 

Velocitat i irreversible

Les transaccions de Criptomonedes es caracteritzen per una alta velocitat de processament. I l'efecte general és quasi immediat. Aquesta és una de les raons per a crear-ho, principalment per a optimitzar els processos bancaris lents i usar Criptomonedes. A més, quan s'agrega una nova transacció a la cadena de blocs, es torna irreversible. A més, la irreversibilitat de les transaccions ajuda a previndre la falsificació de registres i el frau en el sistema, ajudant així a previndre possibles fraus.

 

Seguretat

Per a utilitzar el sistema, no és necessari que proporcione cap informació personal, la qual cosa li permet romandre en l'anonimat i ocultar els costos.

 

En altres paraules, ni l'entitat financera, ni la comercialitzadora, ni tan sols la persona que realitza la transacció poden conéixer la seua identitat, la suma o les condicions de la transacció, llevat que el propi usuari el divulgue de manera privada i clara.

 

Eres l'únic amo dels teus diners

Només es pot accedir a la Criptomonedes en la cartera proporcionant una clau privada que només té el propietari. Això significa que ningú pot retirar fons del seu compte o congelar el seu moviment. Les Criptomonedes poden ser una manera de protegir la seua capital.

 

Els diners en una cartera criptogràfica continua sent propietat de l'usuari i es converteix en una assegurança financera en usar Criptomonedes.

 

Protecció de dades de confiança

En pagar béns i serveis amb targeta de crèdit, targeta de dèbit o altres mètodes, el comprador sempre corre el risc que la seua informació personal siga interceptada durant el procés de pagament o robada al venedor i posteriorment utilitzada contra el venedor per a robar diners.


En les transaccions de Criptomonedes, no es transfereixen dades personals al venedor, per la qual cosa pot estar segur que la informació es quedarà amb vosté i no caurà en mans d'un tercer per a usar Criptomonedes de manera segura.

 

Les Criptomonedes no són sensibles a la inflació

Les Criptomonedes tenen un complex mecanisme de prevenció de la inflació. Per exemple, la xarxa Bitcoin evita la inflació gràcies a diverses característiques: Edició limitada de 21 milions de peces, no modificable; Es llancen noves monedes cada 10 minuts. Cada 4 anys, l'emissió de monedes es redueix a la meitat; Existeixen mètodes similars en totes les xarxes de Criptomonedes, la qual cosa li permet predir per endavant quantes monedes existiran en un moment donat.

 

Senzill i econòmic

Molta gent pensa erròniament que les Criptomonedes són massa difícils d'aprendre i usar Criptomonedes és complicat, però aqueix no és el cas. De fet, estan disponibles per a qualsevol i qualsevol pot començar a usar Criptomonedes, fins i tot sense cap coneixement tècnic o comprensió del sistema.
._000916

 

 

 

El Sis Doble no corregeix els escrits que rep. La reproducció d'aquest text és literal; fidel a les paraules, redacció , ortografia i sentit de l'autor/s
  • 0Comentaris
    Imprimir Enviar a un amic

Notícies similars