| Edició núm. | Any: 12 | Notícies: | Fotografies: | Comentaris d'usuaris:

 15/12/2021

POBLACIONS » Almussafes » Urbanisme, infraestructures i habitatge

Almussafes inicia el reasfaltat de diversos carrers del nucli urbà

Les obres, iniciades ahir dimarts 14, estaran concloses dijous que ve 16 de desembre


._000517
Ahir dimarts, 14 de desembre, l'executiu d'Almussafes ha emprés els treballs de reparació i millora del ferm de diferents vies del nucli urbà en les quals, a causa del seu ús, s'havien format sots i desperfectes que dificultaven la circulació. L'ajuntament  inverteix 13.128 euros en aquesta actuació que està executant l'empresa PAVASAL i que se centra en diferents trams dels carrers Major, Pinar i Sant Josep i en la totalitat de la via Passeig del Parc.
L'inici dels treballs per a l'asfaltat de les citades zones del nucli urbà ha comportat que la zona subjecta a la intervenció haja sigut tallada al trànsit durant el període estimat d'execució de les obres que, previsiblement, es desenvoluparan fins a aquest dijous 16 de desembre. No obstant això, des del Departament d'Urbanisme s'ha previst que el carrer Major es mantinga obert a la circulació en els períodes en què no s'estiguen realitzant labors d'asfaltat en aquest, per la qual cosa les parades d'autobús d'aquesta via principal del municipi es mantenen actives durant la setmana.
L'objectiu d'aquesta intervenció és “reparar i millorar el ferm d'aquests punts del nucli urbà de la localitat, seguint amb la política de realitzar un bon manteniment de la infraestructura de trànsit rodat”, tal com consta en la memòria del projecte. “Les vies públiques requereixen una constant labor de conservació per a evitar accidents, fer més confortable la circulació i també disposar d'espais comuns en bones condicions a nivell estètic”, assenyala la regidora d'Urbanisme, Davinia Calatayud.
L'Ajuntament inverteix un total de 13.128 euros de fons propis per a dur a terme aquesta actuació urbanística que ha sigut adjudicada a l'empresa PAVASAL i que consisteix en el fresat de l'actual asfalt dels carrers afectats per a la posterior col·locació d'una nova capa d'aquest material.
El procediment comença amb la neteja de l'espai en el qual s'actua. A continuació, es realitza el fresat del paviment asfàltic existent, en tot l'ample del carrer i en una profunditat de 5 centímetres. El següent pas és el reg amb un compost elaborat amb una emulsió bituminosa per a aconseguir la màxima adherència. Finalment, els operaris apliquen la nova capa asfàltica fins al nivell de les rigoles.
“Som conscients dels inconvenients que generen aquest tipus d'intervencions entre la ciutadania i més concretament entre el veïnat de les zones afectades i per això hem intentat que les obres, que culminaran amb uns trams en perfectes condicions per a la circulació, es materialitzen en el menor temps possible i amb les mínimes molèsties de trànsit”, conclou Calatayud.
Ajuntament d’Almussafes
 

El Sis Doble no corregeix els escrits que rep. La reproducció d'aquest text és literal; fidel a les paraules, redacció , ortografia i sentit de l'autor/s
  • 0Comentaris
    Imprimir Enviar a un amic

Notícies similars