| Edició núm. | Any: 12 | Notícies: | Fotografies: | Comentaris d'usuaris:

 01/07/2021

GUIA COMERCIAL » GUIA COMERCIAL

Xúquer Cente Educatiu

Presentació: Aprenentatge competencial per mostrar les capacitats del seu alumnat en termes de coneixements tècnics, habilitats i actituds
Contacte: C/ Professor Bernat Montagud, 3. 46600 Alzira (Valencia) – 962.412.185

Xúquer Cente Educatiu és un projecte educatiu, cooperatiu i valencià que treballa acompanyant a les persones en el seu creixement individual, en un clima de convivència càlid i amb una mirada inclusiva. És un centre compromés amb la innovació i la transformació social, arrelats al territori i oberts al món.
 
Xúquer Cente Educatiu utilitza un aprenentatge competencial per mostrar les capacitats del seu alumnat en termes de coneixements tècnics, habilitats i actituds. L'educació actual té com a funció principal desenvolupar les capacitats de les persones per ser competents en un món volàtil, incert, complex i ambigu (VICA). Açò implica aprenentatges diversos: aprendre a conèixer, a fer, a conviure i a ser.
 

Un dels objectius del centre ès preparar l'alumnat perquè esdevinguen ciutadans/anes productius, socialitzats i integrats, però també per a que siguen persones amb vides plenes i sanes, amb un significat i propòsit. Açò implica que l’alumnat interioritze el valor del benestar des de la vida pròpia, des de relació amb els altres i des de la globalitat. També implica que incorpore la importància de la responsabilitat i la sostenibilitat en la nostra relació amb el planeta. Per últim, que sàpiga entendre i valorar els avanços de la ciència i la tecnologia des d’una perspectiva humanista que aporta una mirada des de l’estima i la (com)passió.
 
Etapes educatives:
Educació Infantil.
Educació Primària.
Educació Secundària.
FP Bàsica.
Cicles Formatius.
 
 
Direcció
C/ Professor Bernat Montagud, 3
46600 Alzira (Valencia)
 
 
Telèfon
962.412.185
 
 
Enllaços
Web
Facebook
[email protected]

El Sis Doble no corregeix els escrits que rep. La reproducció d'aquest text és literal; fidel a les paraules, redacció , ortografia i sentit de l'autor/s
  • 0Comentaris
    Imprimir Enviar a un amic