| Edició núm. | Any: 12 | Notícies: | Fotografies: | Comentaris d'usuaris:

 09/03/2023

GUIA COMERCIAL » GUIA COMERCIAL

Residència i Centre de Dia La Ribera

Presentació: Un dels centres més moderns de la Comunitat Valenciana. Acreditat per la Conselleria de Polítiques Inclusives
Contacte: Avinguda Dret d'Associació, 1. Alzira | 960.663.375

RESIDÈNCIA I CENTRE DE DIA LA RIBERA. ALZIRA


La Residència La Ribera és un centre acreditat per la Conselleria de Polítiques Inclusives, des del 22 de gener de 2022. La Residència la Ribera és un dels centres més moderns de la Comunitat Valenciana i compleix tots els requisits del futur decret de tipologia de la Conselleria de Polítiques Inclusives.
Compta amb 7 zones de convivències, cada zona de convivència té el seu menjador i la seua sala de reunió, estant 20 residents en cada zona, garantint una atenció centrada en la persona.
Disposa de 105 habitacions, 60 individuals i 45 dobles, totes disposen de bany adaptat, sense cap barrera arquitectònica amb TV i totes són exteriors, generant un clima de calidesa.
Compta amb perruqueria, gimnàs, i prop de 3000 metres de jardins i zones exteriors. La residència compta amb una àmplia xarxa de professionals que garanteixen una atenció centrada en les persones, destacant els professionals d'atenció directa:
- 3 doctors, comptant amb la col·laboració del Dr. Juan Antonio Avellana, cap de serveis de Geriatria de l'Hospital de la Ribera
- Infermeria les 24 hores del dia, els 365 dies de l'any
- Psicòloga
- 2 fisioterapeutes
- Treballadora Social(s'encarrega de tota la tramitació de la llei de la dependència)
- Terapeuta Ocupacional
- Educadora Social
- TASSOC (Tècnic en Activitats Socioculturals)
- 44 auxiliars de geriatria
Altres dels avantatges que ofereix la residència és la seua ubicació, està a 200 metres de l'Hospital de la Ribera i al costat de la Clínica Affidea Tecma a Alzira.

Direcció
Avinguda Dret d'Associació, 1. Alzira

Telèfon
960.663.375
960.115. 913


Enllaços
[email protected]


 

El Sis Doble no corregeix els escrits que rep. La reproducció d'aquest text és literal; fidel a les paraules, redacció , ortografia i sentit de l'autor/s
  • 0Comentaris
    Imprimir Enviar a un amic