| Edició núm. | Any: 12 | Notícies: | Fotografies: | Comentaris d'usuaris:

 05/07/2022

GUIA COMERCIAL » GUIA COMERCIAL

Lope de Belsa

Presentació: Empresa de suministre a domicili d’aigua mineral de qualitat, cervesa, vi, oli, snacks, menjar 100 % vegetal i qualsevol producte
Contacte: 617.841.032 | [email protected]

Lope de Belsa

 
Som una empresa de suministre d’aigua mineral de qualitat, cervesa, vi, oli, snacks, menjar 100% vegetal i qualsevol producte que ens proposes i no vulgues carregar. Tant per a empreses com per a particulars.
 
El servei a domicili més ràpid de València
Amb Lope de Belsa no et quedaràs mai sense suministre, responem en menys de dos hores a emergències i de normal podem fer un viatge periòdic o anar el mateix dia que ens avises a l'hora que et vinga bé.
 
Som la millor opció per a les empreses
Disposem de una gran varietat de dispensadors adaptats a cada situació, per a fàbriques dispensadors on la marraixa va tapada, dispensadors amb nevereta per als locals on no els cap una nevera, dispensadors de taula, dispensadors que filtren l'aigua potable i la refreden i calfen, etc.
A més, també suministrem menjar preparat. Catàleg.
 
No només vivim de l'aigua
Et convidem a que visites la nostra botigueta online on venem també alimentació  per a particulars que no tinguen servici d'aigua amb nosaltres, així pots saber que podries rebre a casa sense costos d'enviament i a menor preu si fores client. En tot cas, si no vols cap compromís amb nosaltres, potser t'interese el que venem, ja què està igual o a menor preu que a les tendes físiques sumat a la comoditat de rebre-ho a casa.
 
Compromesos amb el medi ambient
Les garrafes de 20L són d'envàs retornable, molt més ecològic que els envasos de plàstic d'utilitzar i tirar, però sabem que no és suficientment sostenible de cara al futur, per això també ens adaptem amb envasos biodegradables, filtres de l'aigua de l'aixeta i dispensadors que refreden i calfen directe de l'aigua corrent, filtrant-la per llevar el mal sabor que malauradament fa a València.
Tant com per particular i empresa el lloguer val a partir de 25€/mes on inclou el canvi de filtres o un únic pagament de a partir de 200€. Catàleg.
 
T'ajudem a seduir clients
Oferir aigua, café, snacks, un dolç, etc als teus potencials clients quan estàn al teu negoci interessats en els teus servicis dóna molt bona imatge i estableixes un vincle que t'ajuda a tancar tractes amb nous clients. Per no parlar que cuidar als treballadors t'ajudarà a augmentar la productivitat.
 
La millor opció per fer més còmode el teu dia a dia
 
 
Telèfon
617.841.032

 
Enllaços
[email protected]
Facebook
Instagram
Web


 
El Sis Doble no corregeix els escrits que rep. La reproducció d'aquest text és literal; fidel a les paraules, redacció , ortografia i sentit de l'autor/s
  • 0Comentaris
    Imprimir Enviar a un amic