| Edició núm. | Any: 11 | Notícies: | Fotografies: | Comentaris d'usuaris:

 02/01/2022

GUIA COMERCIAL » GUIA COMERCIAL

Forn Sant Bernat

Presentació: Experiència i tradició al món de la panaderia i la pastisseria
Contacte: C/ Piletes, 65 i Naranjo, 65. Alzira (Valencia) - 962.417.917

 

Forn Sant Bernat. Alzira


En el Forn Sant Bernat, al llarg de la seua extensa experiència al món de la panaderia i pastisseria, han intentat mantindre la tradició per damunt de tot, mitjançant una elaboració completament  artesanal i utilitzant la més alta qualitat de matèries primeres, comptant sempre amb primeres marques i anyadint una pinzellada d’originalitat i innovació als seus productes.
Sols així es pot arribar a obtindre premis tan valorats com el del “Premi Fusió” del 2018, al concurs de reganyaes d’Alzira per la seua  flamant Reganyà farcida de torró, reinventant les tradicionals reganyaes tradicionalment fetes amb carabassa.
El seu objectiu principal és aconseguir que el client quede satisfet, i si ho permet, poder endolçar-li la vida amb totes les especialitats artesanals entre les que podràs trobar pandorinos, bombons, rollets d’anís, mones, moixavena, torró de panet, llunetes, magdalenes de poma i valencianes, etc.
Mentre que si eres més de salat et serà de gust decidir entre les seues pizzes, pastissets salats, pasta de full amb pernil dolç i formatge, coquetes valencianes, flautes de sobrassada, etc.
O millor encara… provar un de tants pans amb els que et trobaràs tant al seu forn del carrer de les Piletes, 65 com al seu despatx de pà del carrer Naranjo, 65.
Especialitats com pà d’espelta, galleg, de soja, de poble, d’oli de toalla, integral, de cereals i de llet
Tot l’equip del Forn Sant Bernat vol agraïr des d’ací  la confiança despositada en ells diàrament.
 
 
Horari
De dilluns a divendres: de 8:00 a 14:30  i de 17:30 a 20:30
Dissabtes: de 8:00 a 14:30
Diumenges tancat
 

Direcció
c/ Piletes, 65
c/ Naranjo, 65
46600 Alzira(Valencia)
 


Telèfon
962.417.917
600.400.450
 

Enllaços
Forn i pastisseria Sant Bernat

El Sis Doble no corregeix els escrits que rep. La reproducció d'aquest text és literal; fidel a les paraules, redacció , ortografia i sentit de l'autor/s
  • 0Comentaris
    Imprimir Enviar a un amic