| Ediciˇ n˙m. | Any: 12 | NotÝcies: | Fotografies: | Comentaris d'usuaris:

 07/05/2024

GUIA COMERCIAL » GUIA COMERCIAL

Autom˛bils Puig

Presentaciˇ: Taller multimarca adherit a la xarxa especialitzada en pneumÓtics i mecÓnica rÓpida Vulco
Contacte: Avinguda de la DemocrÓcia, 18 ľ 46600 Alzira (ValŔncia) ľ 672.104.899


.-000143
Automòbils Puig és un taller multimarca que s'ha adherit a la xarxa especialitzada en pneumàtics i mecànica ràpida Vulco. En Automòbils Puig trobarà les mateixes assistències que un servici oficial, amb valors afegits com l'experiència, confiança, qualitat en el servici i garantia. En el nostre centre de mecànica ràpida disposem dels últims avanços tecnològics, així com d'un equip humà capaç de donar la solució adequada a les diferents necessitats del seu automòbil. La flexibilitat en el lliurament i recollida del vehicle, la possibilitat d'acudir a realitzar operacions sense cita prèvia, la utilització de peces i components de primera qualitat i una clara política de preus sense sorpreses d'última hora són algunes dels molts avantatges i facilitats que li oferix Automòbils Puig dins de la xarxa Vulco.
 


Servicis
Pneumàtics
En el nostre centre trobarà una àmplia gamma de pneumàtics per a tota mena de vehicles. L'assessorarem sobre quin és el que millor s'adapta al seu vehicle, així com al tipus de conducció, sense descurar en cap moment totes les garanties de seguretat que oferixen les marques de rodes amb les quals treballem en Vulco.
D'altra banda, disposem dels pneumàtics amb la tecnologia més avançada quant a seguretat i confort com els Run on Flat, de GoodyearyDunlop, amb la seua tecnologia antipunxada.
 
Amortidors
Un correcte sistema de suspensió del seu vehicle assegura un alt grau de seguretat dinàmica en la conducció i el confort dels passatgers.
El sistema de suspensió garantix un bon agarre de l'automòbil, estabilitat en les corbes i una menor distància de frenat; pel que no dubte a acudir al nostre centre perquè li oferisquen un exhaustiu diagnòstic i assessorar-lo enfront d'un comportament anòmal dels amortidors o qualsevol altre element de la suspensió del cotxe.
 
Frens
En Vulco entenem que el sistema de frenat és un element d'especial rellevància en la seguretat del vehicle.
En Automòbils Puig oferim l'oportunitat de realitzar un minuciós diagnòstic del sistema de frens: pastilles, discos, falques… Acudisca al nostre taller Vulco davant qualsevol anomalia que puga trobar-se en frenar el vehicle, li proposarem la millor solució.
 
Olis
Els nostres experts coneixen la millor manera de protegir i allargar la vida del seu motor.
El lubrificants que utilitzem incorporen tecnologies provades i validades en les condicions més extremes, imposades pels fabricants d'equip original i les indústries més exigents. Olis 100% sintètics, sense mescles, garantint així la màxima qualitat.
 
Tubs d'escapament
Acudisca al nostre taller Vulco i deixe que l'informem sobre l'estat del tub d'escapament o catalitzador del cotxe. A més, li aconsellarem sobre les conseqüències de l'existència d'una fuita deteriorada, oferint-li la millor opció per a:
Que el seu automòbil no perda rendiment, potència i parell motor.
Evitar sorolls molestos procedents de vibracions o picades en la fuita.
Ser respectuós amb el medi ambient i optimitzar la qualitat dels gasos que escapen a l'atmosfera a causa de la combustió en el motor.

Bateries
Un diagnòstic de la bateria ajuda a discriminar problemes elèctrics i centrar l'avaria en algun altre component. En Vulco treballem exclusivament amb una gamma de bateries amb les més altes prestacions per a evitar que el cotxe tinga problemes d'arrancada o alimentació a causa d'una bateria de mala qualitat.
Les bateries Vulco incorporen una tecnologia d'avantguarda en la fabricació de plaques i altres components.
Els principals fabricants de vehicles confien en la seua qualitat i prestacions garantides. Garantia de 24 mesos.
Sense manteniment.
Aliatge de plom cacio en les plaques positives i en les negatives.
Protecció anti-bolcades.
Tapa segellada i amb sistema de laberint.
Sistema de filtre anti-flama.
 

Horari
Matins
De 8:30 a 13:30 hores

Vesprades
De 15:00 a 19:30 hores

 

Direcció
Avinguda de la Democràcia, 18
46600 Alzira (València)
 
 
Telèfon
672.104.899
 
Enllaços
[email protected] 

 
 

 
El Sis Doble no corregeix els escrits que rep. La reproducció d'aquest text és literal; fidel a les paraules, redacció , ortografia i sentit de l'autor/s
  • 0Comentaris
    Imprimir Enviar a un amic