“Aplicacions culinàries de la tomaca” impartit al Restaurant Casa Jerónimo de El Perelló

Lunes, 27 de mayo de 2013 | e6d.es
• Assistiran la presidenta de Riberaturisme, Pilar Moncho, i el regidor de Sueca i diputat nacional Joan Baldoví

Aquesta vesprada, a les 17 hores, té lloc la primera sessió formativa del curs “Aplicacions culinàries de la tomaca”, organitzat per Riberaturisme, que està adreçat a cuiners i restauradors de la comarca. El curs té una durada de huit hores i l’impartirà el cuiner Toni Beltran en el restaurant Casa Jerónimo del Perelló, els dies 27 i 28 de maig, en el marc de la segona fira gastronòmica “Tomate El Perelló”.
La presidenta de Riberaturisme, Pilar Moncho, i el regidor de Sueca i diputat nacional Joan Baldoví, assistiran a les 17 hores al restaurant Casa Jerónimo de El Perelló per a inaugurar aquestes jornades formatives, que formen part de la programació que Riberaturisme porta a terme tot l’any per a formar als treballadors i empresaris turístics de la Ribera. 
Riberaturisme
._000205