“Aplicacions culinàries de la tomaca” impartit al Restaurant Casa Jerónimo de El Perelló
Assistiran la presidenta de Riberaturisme, Pilar Moncho, i el regidor de Sueca i diputat nacional Joan Baldoví
Aquesta vesprada, a les 17 hores, té lloc la primera sessió formativa del curs “Aplicacions culinàries de la tomaca”, organitzat per Riberaturisme, que està adreçat a cuiners i restauradors de la comarca. El curs té una durada de huit hores i l’impartirà el cuiner Toni Beltran en el restaurant Casa Jerónimo del Perelló, els dies 27 i 28 de maig, en el marc de la segona fira gastronòmica “Tomate El Perelló”.
La presidenta de Riberaturisme, Pilar Moncho, i el regidor de Sueca i diputat nacional Joan Baldoví, assistiran a les 17 hores al restaurant Casa Jerónimo de El Perelló per a inaugurar aquestes jornades formatives, que formen part de la programació que Riberaturisme porta a terme tot l’any per a formar als treballadors i empresaris turístics de la Ribera.
-
0ComentarisImprimir Enviar a un amic
-
Notícies similars
-
La presidenta de Riberaturisme, Pilar Moncho, ha destacat la importància d’aquesta iniciativa, junt amb la fir...
Hi ha 0 comentaris / Llegir més
-
Este any s'ha convertit en una de les imatges de la III edició de la Fira Gastronómica de la Tomaca de El Pere...
Hi ha 0 comentaris / Llegir més
-
Enguany s'ha tornat a superar, batent de nou en aquesta edició tots els rècords de participació
Hi ha 0 comentaris / Llegir més