| Edició núm. | Any: 13 | Notícies: | Fotografies: | Comentaris d'usuaris:

 20/10/2023

GASTRONOMIA, OCI I MÉS... » Gastronomia, oci i més a la Ribera » Arròs » Events gastronòmics » Turisme

Cullera exhibeix la seua excel·lent gastronomia davant les agències de viatge

La localitat ha participat en Madrid amb el Club de Producto Artesanos del Arroz en una trobada organitzada per Saborea España

._000086
Cullera continua expandint el seu nom i prestigi com a destinació turística de primer nivell en l’àmbit nacional i internacional. En aquesta ocasió, la localitat ha participat aquest dijous en Madrid en un workshop de turisme gastronòmic, organitzat per Saborea Espanya, xarxa gastronòmica de la Cullera és membre, i la Confederació Espanyola de Agències de Viatge (CEAV).
Aquesta trobada ha comptat amb la presència de l’alcalde de Cullera, Jordi Mayor, qui ha afirmat que amb aquest tipus d’esdeveniments «podem mostrar no sols amb paraules si no amb fets que Cullera és un destí gastronòmic i turístic consolidat amb marca pròpia que està en contínua busca de l'excel·lència».
Durant la jornada, Cullera ha mostrat el seu bon fer gastronòmic de la mà del Club de Producto Artesanos del Arroz cuinant un arròs a banda i una paella de secret ibèric amb bolets de temporada.
Mayor també ha posat en valor la labor i la importància d’aquest Club «que tracta de potenciar la qualitat, la innovació culinària, l'autenticitat i la sostenibilitat en la gastronomia, promovent els productes de proximitat».
Nova temporada de promoció turística
Cullera ja està immersa en una nova temporada de promoció turística amb l'assistència a fires i esdeveniments de caràcter tant nacional com internacional.
El passat cap de setmana la localitat va estar present en la Mostra de Turisme de la Comunitat Valenciana, la fira encarregada d’obrir el calendari promocional.
Les persones que van assistir a la mostra van gaudir d’un espectacular showcooking i degustació per part del Club de Producto Artesanos del Arroz a càrrec de l'Ulisses Piga Restaurant, que va cuinar un magnífic arròs allipebrat.
El pròxim mes de novembre Cullera assistirà a dos de les fires més importants del sector, per una banda a la Worl Travel Market de Londres, i per altra, a la IBTM de Barcelona.
Ajuntament de Cullera
 

 

El Sis Doble no corregeix els escrits que rep. La reproducció d'aquest text és literal; fidel a les paraules, redacció , ortografia i sentit de l'autor/s
  • 0Comentaris
    Imprimir Enviar a un amic

Notícies similars

AFEGIR UN COMENTARI

Escriu en aquest camp el resultat de la suma, en xifra

És obligatori omplir aquesta casella amb un nick o nom real. No utilitzar la paraula "Anònim" o similars

La direcció no apareixerà públicament però ha de ser correcta; en cas contrari, no se editarà el comentari. Es comprobarà l'autenticitat del e-mail, encara que no se farà públic, seguint la nostra política de privacitat.

* El comentari pot tardar a aparéixer perquè ha de ser moderat per l'administrador. * Ens reservem el dret de no publicar o eliminar els comentaris que considerem de mal gust, il•lícits o contraris a la bona fe; així com els de contingut de caràcter racista, xenòfob, d'apologia al terrorisme o que atempten contra els drets humans. * EL SIS DOBLE no té per què compartir l'opinió de l'usuari, ni es fa responsable de les opinions abocades. * Es recomana no abusar de les majúscules ni d'abreviatures. * Els comentaris han de guardar relació amb el tema del qual tracta la notícia. * No s'admeten comentaris de caràcter publicitari.