| Edició núm. | Any: 12 | Notícies: | Fotografies: | Comentaris d'usuaris:

 15/11/2023

GASTRONOMIA, OCI I MÉS... » Gastronomia, oci i més a la Ribera » Gastronomia

Cullera exhibeix el seu potencial turístic i gastronòmic per tot el territori nacional

Durant aquest mes de novembre la localitat participarà en diferents fires i esdeveniments a Valladolid, Lanzarote i Barcelona

._000086
La ciutat de Cullera està fent un important treball de promoció turística i gastronòmica durant tot el mes de novembre. Prova d'això són les diverses participacions en fires de turisme i gastronomia de gran prestigi i qualitat en l'àmbit nacional que realitzarà a Valladolid, Lanzarote i Barcelona.
L’alcalde de Cullera, Jordi Mayor, ha afirmat que aquest mes de novembre «està ple d'esdeveniments per tota la geografia espanyola molt destacats que ens permeten promocionar tots els nostres productes turístics de la millor manera possible».
«Un esforç i un treball que es tradueix en més turistes durant tot l’any i que reforcen la nostra aposta per la desestacionalització i per un turisme de qualitat», ha afegit.
Full de ruta de promoció turística
Primerament, la localitat ha estat present des del 12 fins al 14 de novembre, en la Fira Gastronòmica del Mediterrani ‘Gastrónoma’, on ahir va realitzar un showcooking en directe cuinant un arròs allipebrat de la mà del Club de Producto Artesanos del Arroz.
També en aquesta setmana, Cullera participa en la Fira Internacional del Turisme d’Interior, Intur, el certamen de referència per al turisme d'interior en la península ibèrica que es celebra a Valladolid del 16 al 19 de novembre. Es tracta d’un esdeveniment de gran importància per al municipi ja que Castella i Lleó és el quart mercat nacional emissor de turistes consolidat.
Cullera participarà en Intur Negocis, el mercat de contractació especialitzat en turisme d'interior en el qual rebran compradors, agències i majoristes en les seues taules, i en Intur Viatgers, on promocionaran el patrimoni, la gastronomia, l’ecosistema de platges i natura que envolta Cullera, així com l'oferta cultural i d'oci que ofereix la localitat.
Posteriorment, els dies 25 i 26 de novembre Cullera estarà present com a localitat membre de Saborea España i de la mà del Club de Producto Artesanos del Arroz, en la dècima edició del Festival Enogastronómico Saborea Lanzarote, on s'elaboraran diversos plats típics amb l'objectiu de promocionar la nostra gastronomia i els nostres productes de KM0.
Arròs de verdures i vegetals de temporada; paella de ‘cochino’ negre canari amb bolets i napicol; arròs del senyoret, i calamars de platja amb titaina del Cabanyal, són algunes de les receptes que els xefs Ramón Palomo del restaurant Picanterra, i Vicente Nácher, del restaurant Ulises Piga, cuinaran per a les persones assistents. 
Ja per últim, del 28 fins el 30 de novembre, el municipi formarà part de la fira internacional ‘The Global Meetings & Incentives Exhibition’ (IBTM), que es realitza a Barcelona. Es tracta del saló més important a nivell mundial de la indústria de viatges de negocis, congressos i incentius, reunint una gran oferta de destinacions, agències de viatges, operadors turístics, centres de congressos, cadenes hoteleres i organitzadors d'esdeveniments internacionals.
L’objectiu de Cullera en aquesta fira és potenciar el turisme MICE en la localitat per tal de continuar desestacionalizant la seua l’oferta.
Cullera també s’exhibeix en l’àmbit internacional
Recordem que a principis del mes de novembre, la localitat va participar en la World Travel Market (WTM) de Londres, la fira més important del sector turístic en el Regne Unit, que va comptar en aquesta edició amb més de 43.500 assistents.
Ajuntament de Cullera
 

 

El Sis Doble no corregeix els escrits que rep. La reproducció d'aquest text és literal; fidel a les paraules, redacció , ortografia i sentit de l'autor/s
  • 0Comentaris
    Imprimir Enviar a un amic

Notícies similars

AFEGIR UN COMENTARI

Escriu en aquest camp el resultat de la suma, en xifra

És obligatori omplir aquesta casella amb un nick o nom real. No utilitzar la paraula "Anònim" o similars

La direcció no apareixerà públicament però ha de ser correcta; en cas contrari, no se editarà el comentari. Es comprobarà l'autenticitat del e-mail, encara que no se farà públic, seguint la nostra política de privacitat.

* El comentari pot tardar a aparéixer perquè ha de ser moderat per l'administrador. * Ens reservem el dret de no publicar o eliminar els comentaris que considerem de mal gust, il•lícits o contraris a la bona fe; així com els de contingut de caràcter racista, xenòfob, d'apologia al terrorisme o que atempten contra els drets humans. * EL SIS DOBLE no té per què compartir l'opinió de l'usuari, ni es fa responsable de les opinions abocades. * Es recomana no abusar de les majúscules ni d'abreviatures. * Els comentaris han de guardar relació amb el tema del qual tracta la notícia. * No s'admeten comentaris de caràcter publicitari.