11/12/2012

POBLACIONS » Algemesí » Bàsquet » Esports

Segona derrota per al Chem Mecanitzats d'Algemesí que va lluitar fins al final

Victòria importantíssima del Coasport Va de Bàsquet a la Vall d’Albaida

Últim partit com a visitant abans de nadal per al Chem Mecanitzats en el que visitava València per a enfrontar-se a Colegio Alemán.
L'equip local va desplegar un gran joc ofensiu des de l'inici i el Chem no estava encertat en atac, els que els va permetre controlar el marcador al primer quart. Poc a poc el Chem va trobar millors opcions en atac però l'equip local mantenia la distància al marcador anotant desde la línea de tirs lliures.
A la segona part el partit va seguir amb la mateixa tònica, l'equip local amb avantatges al voltant dels 10 punts que va poder mantenir mitjançant els tirs lliures que van suposar una gran part dels seus punts. Finalment va arribar la segona derrota del Chem aquesta temporada per 72-60. Aquesta setmana el dissabte el Chem Mecanitzats rebrà al CB Albaida en un partit important ja que els d'Albaida marxen amb un balanç de 8-1.

CB Ciutat d’Albaida, 55 - Coasport Va de Bàsquet, 62
Victòria importantíssima del Coasport Va de Bàsquet a la Vall d’Albaida contra un rival directe per la permanència. Fou un partit complicat en tot moment, encara que al final de la primera part tot indicava que els nostres sentenciarien el xoc a la segona meitat. Res va canviar durant el tercer quart; els dos equips estigueren més encertats en atac però el marcador no es va moure.
No obstant això, l’equip local començà a defensar molt agressiu a l’últim quart amb una defensa 1-3-1 que dificultà considerablement durant uns minuts l’atac dels algemesinencs. L’Albaida es col·locava a tres punts i encara quedava molt de partit, però el Coasport va saber reaccionar, i els jugadors més experimentats, en una demostració de personalitat, acabaren amb el perill. A falta de dos minuts, el partit estava sentenciat. Al remat victòria per 55-62.
La propera jornada serà una jornada de descans, així que el següent partit per als nostres es jugarà el dissabte 22. Serà un altre encontre important per a consolidar les opcions de salvar la categoria. El rival serà el Insema Canals, el qual compta amb el mateix balanç de victòries que el Coasport.