19/11/2012

POBLACIONS » Algemesí » Bàsquet

El Chem mecanitzats d'Algemesí torna al camí de la victòria

La pròxima setmana el Chem s'enfrontarà al CB Pego el dissabte 24 de novembre a les 19:00 com a visitant

Sisena jornada de lliga per al Chem mecanitzats en la que rebia al NB Alcoi buscant de nou la victòria després de la derrota patida a Moixent.
El NB Alcoi es va mostrar com un equip molt seriòs i amb gran disciplina, una mostra va ser la gran intensitat defensiva que mostraren des de l'inici del partit, els nostres van eixir també amb un nivell alt en defensa que va igualar als dos equips i va deixar un marcador amb pocs punts al primer quart. Al segon quart es va mantenir el ritme de partit i va pujar el ritme anotador, però cap dels dos equips conseguia grans avantatges al marcador.
A la segona part l'equip visitant es va situar en una defensa zonal que a l'inici va fer que els nostres fallaren algunes accions però, poc a poc anaren obrint espai i amb alguns llançaments exteriors es va poder obrir distància al marcador favorable als nostres. Aquest encert junt amb algunes accions de contraatac iniciades desde la bona defensa va fer que el Chem es situara a 10 punts. L'últim quart va ser més igualat però els nostres feren bona la diferència obtinguda al tercer quart acabant amb el 49-37 final.
El chem aconseguix un balanç de 5-1 i la pròxima setmana el Chem s'enfrontarà al CB Pego el dissabte 24 de novembre a les 19:00 com a visitant.