| Edición diaria núm: | Año: 7 | Noticias: | Fotografías: | Comentarios de usuarios:

Martes, 7 de agosto de 2018

POBLACIONES » La Pobla Llarga » La Pobla Llarga comença les obres obres d’ampliació i d’adequació de l’auditori descobert Vicent Andrés Estellés
» Cultura » Instalaciones » Urbanismo, infraestructuras y vivienda

La Pobla Llarga comença les obres obres d’ampliació i d’adequació de l’auditori descobert Vicent Andrés Estellés

La plaça està distribuïda en dos altures, la inferior en la que es troba l’escenari i la superior des de la que es produeixen els accessos

 

Es pretén adequar l’Auditori descobert Vicent Andrés Estellés i ampliar-lo amb la construcció d’un magatzem al solar posterior. Estat actual: es tracta d’una plaça semi-tancada amb accés principal al carrer Gomez Ferrer, tancat amb rajola esquerdejat i pintat, amb arcs, un central com a forma d’accés principal i a cada costat del mateix  altre de menor dimensió. La façana posterior és del mateix material que la principal. La façana lateral està oberta al carrer Jaume Roig.
La plaça està distribuïda en dos altures, la inferior en la que es troba l’escenari i la superior des de la que es produeixen els accessos. Entre elles hi ha una escala que en l’actualitat s’utilitzen com a grades per a espectadors assentats.
Estat projectat: s’ha intentat projectar respectant en la mesura del possible la configuració actual de la plaça degut a l’arrelament existent amb els habitants del municipi.
La superfície no varia , utilitzant tota la superfície que s’afegeix del solar continu per al magatzem. Així mateix es mantenen els tancaments i les dos plataformes existents, substituint les escales que salven la diferència d’altura entre elles per unes grades adequades.
Renovació del paviment existent: es pretén substituir tot el paviment existent excepte el de l’escenari que es manté. Aquesta actuació es compon de:
- Plataforma superior.
- Plataforma inferior.
Construcció de grades: consistent en la demolició de les escales existents i construcció de grades de formigó armat acabat sobre llosa inclinada del mateix material. Construcció del magatzem: consistent en l’execució d’estància per a magatzem de 63.38m2 de superfície construïda que correspon a la totalitat de la superfície que s’amplia sobre el local continu. L’accés es realitzarà per mitjà de porta metàl·lica de dos fulles des del carrer Rafael Alberti. A més, disposarà de doble accés al escenari.
Ajuntament de La Pobla Llarga





El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.
  • 0Comentario
    Imprimir Enviar a un amigo
  • Compartir

Noticias similares

AÑADIR UN COMENTARIO

* Escribe en cifra el resultado de la suma en el campo.

* Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

* La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

* El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador. * Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto,    ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de    apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos. * EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario, ni se hace responsable de las opiniones    vertidas. * Se recomienda no abusar de las mayúsculas ni de abreviaturas. * Los comentarios tienen que guardar relación con el tema del que trata la noticia. * No se admiten comentarios de carácter publicitario.