Els veïns de La Pobla Llarga, pendents dels resultats dels PCR als familiar i amics dels nous dos casos de COVID-19

Viernes, 14 de agosto de 2020 | e6d.es
• L’alcaldessa de la localitat Neus Garrigues demana tranquil·litat i recorda que des de l’Ajuntament continuen realitzant treballs de desinfecció

._000389

._000779
Des del diari El SEIS DOBLE ens hem posat en contacte amb l'alcaldessa de la localitat Neus Garrigues perquè ens informe de l'última hora respecte a aquests dos nous casos. L'alcaldessa ens confirma que existeix preocupació en la localitat “perquè possiblement al voltant d'aquests dos nous casos, per part d'amics o familiars, poden existir més positius”.
També recorda que estan arribant notícies dels pobles propers, com Càrcer, què obliguen a extremar les mesures d'higiene i seguretat.
Des de l'Ajuntament s'ha realitzat un escrit per a fer arribar aquesta informació, especialment als més joves, “per a previndre situacions de risc i sol·licitar-los que siguen molt més responsables i solidaris respecte a la situació que s'està vivint per la pandèmia”, segons l'alcaldessa Neus Garrigues.
“Se segueixen en tot moment fent treballs de desinfecció en la via pública i estem seguint tot allò que les autoritats sanitàries indiquen. A més, també demanem als propietaris dels negocis d'hostaleria que vigilen el compliment de les normes” indica Garrigues.
Des de l'Alcaldia es demana tranquil·litat als veïns i se'ls recorda que únicament compartisquen informació procedent de canals de comunicació oficials.
E6D 

._000606 

._000410